Järjestä unohtumaton tilaisuus Wanhan Sataman tapahtumatiloissa

Tervetuloa Wanhan Sataman tapahtumatiloihin

Tervetuloa tutustumaan Wanhan Sataman upeisiin tapahtumatiloihin! Me Wanhan Sataman tiimi olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita tapahtuma- ja tilaisuusratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Wanhan Sataman upeat tiilimakasiinit ovat yli 120 vuotta vanhoja ja todellisia taideteoksia. Tilat soveltuvat erilaisiin tapahtumiin aina pienistä 40 hengen tilaisuuksista suuriin 2000 hengen tapahtumiin. Wanha Satama sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanha Satama tarjoaa asiakkailleen upeat tilat, modernin tekniikan, monipuolisen ohjelman ja ammattitaitoisen tapahtumatuotannon. Järjestämme myös ravintolapalvelut, jotka suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan. Meille jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja keskiössä ovat aina asiakkaan yksilölliset tarpeet. Voit luottaa siihen, että saat meiltä kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Monipuoliset tilat erikokoisille tapahtumille

Wanha Satama tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden järjestää tapahtuma tai tilaisuus täysin omien toiveidesi mukaan. Tilamme ovat muokattavissa monenlaisiin tarpeisiin, ja voit varata ne käyttöösi kokonaisuudessaan, tarjoten täydelliset puitteet kaikenkokoisille tapahtumille. Riippumatta siitä, järjestätkö yrityksen juhlatilaisuutta, yrityskoulutusta tai vaikkapa messutapahtumaa, voimme räätälöidä tilat ja palvelut juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Wanha Satama on myös erityisen ylpeä tarjoamastaan yksityisyydestä. Meidän tilat voidaan varata ainoastaan sinun käyttöösi, joten voit järjestää tilaisuuden täysin omassa rauhassa ja omien tarpeidesi mukaan. Tämä antaa mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ja ikimuistoinen tapahtuma kokonaisuus, josta vieraasi tulevat muistamaan vielä pitkään.

Ammattitaitoinen ja omistautunut tapahtumatiimi

Wanha Satama on tunnettu ammattitaitoisesta ja omistautuneesta tapahtumatiimistään. Me haluamme tehdä tapahtumastasi juuri sellaisen kuin olet sen aikonut. Kun yhteistyömme alkaa, kuuntelemme sinua tarkkaan ja keskitymme ymmärtämään toiveesi ja tavoitteesi. Ammattilaisillamme on vuosien kokemus tapahtumien järjestämisestä, joten voit luottaa siihen, että suunnittelupalaverista aina itse tapahtuman toteutukseen asti kaikki sujuu mutkattomasti ja ammattitaidolla.

Yhteistyö kanssamme takaa sen, että tilaisuutesi onnistuu täydellisesti ja jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Wanha Satama on täydellinen valinta, kun haluat järjestää unohtumattoman tapahtuman tai tilaisuuden. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja tapahtumapalveluihimme!