Wanha Satama – Tapahtumatilojen helppo vuokraus ja vaivattomat puitteet

84049005_697065774161959_5554924376375164928_n

Wanha Satama – Tapahtumatilojen helppo vuokraus ja vaivattomat puitteet

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Monipuoliset ja muunneltavat tilat

Wanhassa Satamassa on tarjolla monipuolisia tiloja erilaisiin tapahtumiin. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit tarjoavat ainutlaatuisen ja tunnelmallisen ympäristön erilaisille tapahtumille, kuten yritysjuhlille, konferensseille, messuille ja privaattitilaisuuksille. Tilat voidaan muunnella ja räätälöidä tarpeiden mukaan, joten jokainen tapahtuma saa juuri sopivat puitteet.

Wanhalla Satamalla on mahdollisuus järjestää niin pieniä intiimejä tilaisuuksia kuin suuria yleisötilaisuuksiakin. Tilat soveltuvat erikokoisten ryhmien tarpeisiin, joten niissä voidaan järjestää mitä erilaisempia tapahtumia, aina pienistä seminaareista aina suuriin konsertteihin. Wanhassa Satamassa on myös hyvät ja monipuoliset tilat näyttelyille ja messuille.

Laadukkaat palvelut ja helppo saapuminen

Wanhasta Satamasta saat paitsi upeat tilat, myös laadukkaat palvelut tapahtumasi tueksi. Wanha Satama tarjoaa kiinteän yhteistyökumppaniverkoston ravintolapalveluista teknisiin ratkaisuihin. Tapaukseen ja asiakkaan toiveisiin räätälöidyt palvelut takaavat onnistuneen tapahtuman järjestämisen.

Yksi Wanhasta Satamasta suurista eduista on sen helppo saavutettavuus. Tilaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä. Lisäksi tilat sijaitsevat esteettömässä kerroksessa, joten ne ovat helposti saavutettavissa myös liikuntarajoitteisille henkilöille. Helppo saapuminen ja esteettömyys varmistavat sen, että kaikki vieraat voivat osallistua tapahtumiin vaivattomasti.