Ainutlaatuiset tapahtumatilat Helsingissä – Wanha Satama tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja

Ainutlaatuiset tapahtumatilat Helsingissä – Wanha Satama tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja

Tervetuloa Wanhaan Satamaan – Helsingin ainutlaatuiseen tapahtumatilaan, joka tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin. Wanha Satama on yli 120-vuotias tiilimakasiini, joka on kuin taideteos jo itsessään. Tiloja voidaan muokata lukuisilla eri tavoilla, jolloin ne soveltuvat niin pienempiin yksityistilaisuuksiin kuin suuriin tapahtumiin, joiden osallistujamäärä voi olla jopa 2000 henkeä.

Me Wanha Satamassa haluamme tehdä tapahtumien järjestämisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja erilaisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Sinun tulee vain kertoa meille millaisesta tilaisuudesta on kyse, ja me suunnittelemme juuri sinulle sopivan tilan, tekniikan, ohjelman ja tarjoilut. Tapahtumien keskiössä ovat aina asiakkaan yksilölliset tarpeet, ja voitkin saada meiltä kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Wanha Satama – Esteetön ja lähellä julkisia kulkuvälineitä

Yksi Wanha Sataman suuri vahvuus on sen esteettömyys. Kaikki tilamme sijaitsevat samassa tasossa ja ovat esteettömästi saavutettavissa. Tilojen liikuntarajoitteisten ystävällisyys on meille tärkeää, ja haluammekin varmistaa, että jokainen vierailija pystyy nauttimaan tilaisuudesta täysin siemauksin.

Sijaintimme Helsingin ydinkeskustassa tekee meistä erinomaisen vaihtoehdon tapahtuman järjestämiselle. Wanha Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuneuvoilla, ja lähistöltämme löytyykin useita bussi- ja raitiovaunulinjoja sekä metroasemia. Pysäköintitilaa löytyy myös läheltä, joten autolla saapuminenkin on helppoa.

Yksityisyys ja monipuolisuus – Wanha Sataman vahvuuksia

Kun varaat tilat Wanhaan Satamaan, saat käyttöösi upeat tilat, monipuolisen tekniikan, ammattitaitoisen tapahtumatuotannon sekä herkulliset ravintolapalvelut. Järjestämme kaiken tilanteen ja asiakkaan toiveiden mukaan, joten voit olla varma, että tapahtumastasi tulee juuri sellainen kuin haluat.

Wanha Satama tarjoaa myös yksityisyyttä, joka on monelle tapahtumajärjestäjälle tärkeä tekijä. Voit varata tilamme kokonaisuudessaan, jolloin sinulla on täysi hallinta tapahtuman ilmapiiriin ja sisältöön. Wanha Satama soveltuu mainiosti niin yritysten kokouksiin ja seminaareihin kuin yksityisiin juhliinkin.

Tervetuloa Wanhaan Satamaan – haluamme auttaa sinua luomaan ikimuistoisen tapahtuman!