Tilat

TAPAHTUMATALO

Wanhasta Satamasta löydät upeat tilat tapahtumallesi. Tiloja löytyy 30m² aina 3700m² asti.

A-sali

A-salin pinta-ala on 615m². Tunnelmalliseen tilaan sisältyy esiintyjäkoroke, kolmen valkokankaan ja kolmen dataprojektorin esitystekniikka, säädettävä tunnelmavalaistus, puheäänentoisto sekä omat saniteettitilat. Tilassa on myös oma sisäänkäynti.

B-sali

B-salin pinta-ala on 449m². B-sali toimii yhdessä A- tai E-salin kanssa, joista on kulku B-saliin. Muuntautumiskykyiseen saliin sisältyy esiintyjäkoroke, kahden valkokankaan ja kahden dataprojektorin esitystekniikka, säädettävä tunnelmavalaistus, puheäänentoisto sekä omat saniteettitilat.

E-sali

E-sali on Wanhan Sataman todellinen kruununjalokivi. Valoisa ja avoin tila on pinta-alaltaan 998m². Tilassa järjestetään tyypillisesti illallisia, cocktail-tilaisuuksia, messuja, näyttelyitä ja puhujatilaisuuksia.

F-sali

F-salin pinta-ala on 480m². Kauniin valoisaan tilaan sisältyy kolmen dataprojektorin esitystekniikka, esiintyjäkoroke, puheäänentoisto sekä omat saniteettitilat. Tilassa on myös oma sisäänkäynti.

G-sali

G-salin pinta-ala on 258m². Kompaktissa tilassa järjestetään tyypillisesti cocktailtilaisuuksia, pienempiä seminaareja ja tuotelanseerauksia. Tilaan sisältyy puheäänentoisto, omat saniteettitilat. Tilassa on myös oma sisäänkäynti.

H-sali

H-salin pinta-ala on 166m². H-sali on Wanhan Sataman yksi pienimmistä saleista ja se on erinomainen seminaari sekä kokouskäyttöön. Tilaan sisältyy esiintyjän koroke, puheäänentoisto ja valkokangas.

HUB

HUB on pinta-alaltaan 240m². Tila soveltuu parhaiten rentoihin tilaisuuksiin tai isojen tilaisuuksien takahuoneeksi. Tilaan sisältyy omat saniteettitilat sekä oma sisäänkäynti.