Järjestä ikimuistoiset pikkujoulut Wanhassa Satamassa

Järjestä ikimuistoiset pikkujoulut Wanhassa Satamassa

Tervetuloa Wanhalle Satamalle – Helsingin upeimpaan tapahtumatilaan, jossa voit järjestää unohtumattomat pikkujoulut! Wanha Satama on tunnettu laadukkaista ja monipuolisista tapahtuma- ja tilaisuuspalveluistaan. Meillä voit luottaa siihen, että pikkujoulut sujuvat mutkattomasti ja tarjoavat unohtumattomia elämyksiä niin firman väelle kuin yhteistyökumppaneillekin.

Wanhan Sataman ainutlaatuiset tilat

Wanhassa Satamassa pikkujoulutunnelman luonti on helppoa. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia, ja niistä voidaan muodostaa erilaisia kokonaisuuksia, joihin mahtuu jopa 2000 henkilöä. Tilat on suunniteltu esteettömiksi ja tarjoavat mahdollisuuden luoda juuri sellaisen pikkujoulutunnelman, jota toivotte. Me huolehdimme kaikista tekniikkaan, ohjelmaan ja tapahtumatuotantoon liittyvistä yksityiskohdista, jotta voitte keskittyä nauttimaan juhlasta.

Yksi Wanhassa Satamassa järjestettävien pikkujoulujen isoimmista vahvuuksista on yksityisyys. Voitte varata tilan kokonaisuudessaan ja nauttia täysin omasta rauhasta. Tila taipuu erilaisiin tapahtumiin, oli sitten kyseessä suuri yrityksen pikkujoulu tai intiimi yksityistilaisuus. Me suunnittelemme juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden, ja voitte luottaa siihen, että kaikki järjestelyt sujuvat ammattitaidolla.

Ammattitaidolla räätälöidyillä palveluilla huoletonta järjestelyä

Wanha Satama panostaa asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Meiltä saatte kaikki tarvittavat palvelut avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme upeat tilat, laadukkaan teknisen varustuksen, kiinnostavan ja viihdyttävän ohjelman sekä herkullisen ravintolapalvelun. Voitte keskittää energianne juhlimiseen, kun me hoidamme kaiken muun.

Tapahtuman järjestäminen Wanhassa Satamassa on helppoa ja vaivatonta. Tilamme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, joten vieraiden saapuminen on vaivatonta. Voit siis keskittyä nauttimaan rennosta ja viihtyisästä tunnelmasta, kun pikkujoulut järjestetään Wanhassa Satamassa.