Wanha Satama – Uniikki tapahtumapaikka pikkujouluille

Wanha Satama – Uniikki tapahtumapaikka pikkujouluille

Tervetuloa Wanhaan Satamaan – Helsingin uniikkiin tapahtumapaikkaan! Tarjoamme ainutlaatuisen ympäristön ja monipuoliset tilat pikkujoulujen järjestämiseen. Wanha Satama on yli 120-vuotias tiilimakasiini, joka on kuin taideteos itsessään. Tiloistamme voidaan luoda lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka soveltuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Järjestäminen meillä on helppoa ja mutkatonta.

Wanha Satama on erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä julkisilla kulkuvälineillä, ja kaikki tilamme sijaitsevat esteettömästi samassa tasossa. Tämä tekee saapumisesta ja liikkumisesta tapahtumaan vaivatonta. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi: upeat tilat, laadukkaan tekniikan, viihdyttävän ohjelman ja ammattitaitoisen tapahtumatuotannon sekä herkullisen ravintolapalvelun. Kaikki suunnitellaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Voit luottaa siihen, että pikkujoulusi onnistuu loistavasti.

Uniikki tila tarjoaa yksityisyyttä

Yksi suuri vahvuutemme on yksityisyys, jonka tilamme tarjoavat. Voit varata Wanhan Sataman kokonaisuudessaan itsellesi, jolloin saat täyden hallinnan tapahtumastasi. Tämä tarjoaa loistavat puitteet kaikenkokoisille pikkujoulutapahtumille – pienelle porukalle tai suurelle seurueelle. Haluamme, että tunnet itsesi tervetulleeksi ja voit luottaa siihen, että me huolehdimme kaikista yksityiskohdista ja tarpeistasi. Sinun tarvitsee vain kertoa toiveesi, ja me toteutamme ne avaimet käteen -periaatteella.

Wanha Satama – Luotettava ja asiantunteva tapahtumapaikka

Me Wanha Satamassa olemme kokeneita ammattilaisia tapahtumien järjestämisessä. Olemme toimineet alalla jo pitkään, ja voimme ylpeänä sanoa, että asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä toteuttamiimme tapahtumiin. Asiantuntemuksemme sekä rento ja lämminhenkinen palvelumme tekevät meistä luotettavan kumppanin pikkujoulujen järjestämiseen.

Haluamme, että jokainen tapahtuma Wanha Satamassa on uniikki ja unohtumaton. Siksi suhtaudumme jokaiseen tilaisuuteen ainutlaatuisena haasteena ja pyrimme luomaan juuri sinun toiveittesi mukaisen kokemuksen. Meidän avullamme pikkujoulusi muuttuvat ikimuistoiseksi ja onnistuneeksi tilaisuudeksi, jota puhutaan vielä pitkään.

Joten miksi et antaisi Wanhan Sataman hoitaa pikkujoulujesi järjestelyjä? Ota yhteyttä jo tänään, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton tilaisuus. Tervetuloa Wanhaan Satamaan – Helsingin parhaaseen tapahtumapaikkaan!