Tapahtumatila pikkujouluille – Wanha Satama tarjoaa unohtumattomat juhlat

Tapahtumatila pikkujouluille – Wanha Satama tarjoaa unohtumattomat juhlat

Laadukkaat ratkaisut monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin

Wanha Satama on täydellinen tapahtumatila pikkujoulujen järjestämiseen. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit tarjoavat upeat puitteet erilaisille tapahtumille ja tilaisuuksille. Tilat voivat mukautua 40 – 2000 hengen juhliin, joten oli kyseessä sitten pieni tai suuri seurue, Wanha Satama pystyy toteuttamaan tilaisuuden täydellisesti.

Järjestelyjen suhteen ei tarvitse huolehtia, sillä Wanha Satama tarjoaa kaiken tarvittavan. Tilaan saapuminen on vaivatonta julkisilla kulkuvälineillä, ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Voit siis keskittyä nauttimaan juhlista ilman ylimääräistä stressiä.

Tila, joka tarjoaa yksityisyyttä ja räätälöintimahdollisuuksia

Wanha Satama tarjoaa asiakkailleen yksityisen tilan, joka voidaan varata kokonaisuudessaan. Tämä mahdollistaa täyden vapauden tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen. Halutessanne voitte räätälöidä tilan juuri teidän pikkujoulujenne teeman ja toiveiden mukaiseksi.

Yrityksen vahvuuksia ovat myös laadukas tekniikka, monipuolinen ohjelma ja tapahtumatuotanto sekä herkullinen ravintolapalvelu. Wanha Satama suunnittelee nämä palvelut asiakkaan ja tilaisuuden mukaan, varmistaen täydellisen juhlaelämyksen. Voitte siis keskittyä pikkujoulujen nauttimiseen, ja jättää tapahtuman järjestelyt ammattilaisten käsiin.

Tee pikkujouluista unohtumattomat juhlat Wanha Satamassa

Wanha Satama on täydellinen paikka järjestää pikkujoulut, jotka jäävät varmasti mieleen. Tila tarjoaa ainutlaatuiset puitteet, yksityisyyttä ja räätälöinnin mahdollisuuden, joten voitte toteuttaa juuri teidän seurueellenne sopivan tapahtuman. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa suunnittelussa ja tarjoaa laadukkaat palvelut, jotta voitte keskittyä nauttimaan unohtumattomista juhlista pikkujouluajan tunnelmassa.

Valitse Wanha Satama pikkujoulujen tapahtumapaikaksi ja varmista, että juhlasi tulevat olemaan ikimuistoiset!