Juhli joulua Wanha Satama -tapahtumatilassa: Vierailemisen arvoisia tiloja ja vinkkejä joulutunnelman luomiseen

Juhli joulua Wanha Satama -tapahtumatilassa: Vierailemisen arvoisia tiloja ja vinkkejä joulutunnelman luomiseen

Tuntuuko jouluksi järjestettävä yritysjuhla haastavalta? Ei syytä huoleen – Wanha Satama tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia tiloja, jotka sopivat täydellisesti yrityksen joulutapahtumien järjestämiseen. Wanha Satama on tapahtumatilojen alalla toimiva yritys, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen helppoja ja mutkattomia ratkaisuja tilaisuuksiin. Wanha Satama on täydellinen valinta yritysjuhlia varten, sillä sen ainutlaatuiset tilat, ammattimainen tekninen tuki, monipuolinen ohjelmasisältö ja herkullinen ravintolapalvelu muokkautuvat täysin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Vierailemisen arvoisia tiloja Wanha Satamassa

Wanha Satama tarjoaa upeat tilat juhliin ja tapahtumiin. Yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit ovat todellisia taideteoksia ja muodostavat ainutlaatuisen ja tunnelmallisen tapahtumatilan. Tiloista voidaan muokata erilaisia kokonaisuuksia aina 40–2000 hengen tapahtumiin. Wanha Satama on myös esteetön tila, joten kaikki vieraat pääsevät helposti paikan päälle julkisilla kulkuvälineillä.

Yksi Wanhan Sataman vahvuuksista on yksityisyys. Tila voidaan varata kokonaisuudessaan, joten voitte pitää juhlanne täysin omana tapahtumana. Tällainen yksityisyys luo intiimimmän ja henkilökohtaisemman tunnelman juhlille. Wanhan Sataman tilat sopivatkin kaikenkokoisille tapahtumille, olipa kyseessä sitten pieni tiimijuhla tai koko yrityksen joulutapahtuma.

Vinkkejä joulutunnelman luomiseen Wanha Satamassa

Joulutapahtuman järjestäminen Wanha Satamassa antaa sinulle paljon mahdollisuuksia luoda ainutlaatuinen ja tunnelmallinen juhla. Tässä muutama vinkki joulutunnelman luomiseen:

1. Koristele tila jouluisesti: Käytä jouluaiheisia koristeita, kuten havuja, kynttilöitä ja joulukoristeita luomaan juhlallista tunnelmaa. Punainen, vihreä ja kulta ovat perinteisiä jouluvärejä, joita voit hyödyntää koristelussa.

2. Tarjoa perinteisiä joulun herkkuja: Joulu on tunnettu herkullisista ruoka- ja juomatarjoiluistaan. Tarjoa perinteisiä jouluruokia, kuten kinkkua, lanttulaatikkoa ja pipareita. Muista myös jouluiset juomat, kuten glögi ja joulutuoma.

3. Luo ohjelmaa jouluteeman ympärille: Järjestä jouluaiheisia aktiviteetteja ja pelejä, kuten joulukaraoke, jouluinen visailu tai joulunäytelmä. Näin varmistat, että juhlasta tulee mukaansatempaava ja hauska kaikille osallistujille.

Wanha Satama tarjoaa upeat puitteet yrityksen joulutapahtuman järjestämiseen. Tilat muokkautuvat täysin toiveidesi mukaan ja tarjoavat ainutlaatuisen ja tunnelmallisen tapahtuman. Järjestä unohtumaton joulujuhla Wanha Satamassa ja varmista, että yrityksesi työntekijät ja sidosryhmät saavat viettää ikimuistoisen ja nautinnollisen ilta yhdessä.