Wanha Satama: Yritystilaisuudet vaikuttavissa tapahtumatiloissa

Wanha Satama: Yritystilaisuudet vaikuttavissa tapahtumatiloissa

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Ennenkokemattomat tilat tapahtumille

Wanha Satama on tunnettu tilojensa ainutlaatuisuudesta. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit tarjoavat upean ja inspiroivan ympäristön liike-elämän tapahtumille. Tilojen monipuolisuus mahdollistaa erilaisten kokonaisuuksien muodostamisen, oli kyseessä sitten pieni kokous tai suuri yritystapahtuma. Jokainen tapahtuma räätälöidään huolella asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta lopputulos vastaisi odotuksia.

Wanhan Sataman tiloista löytyy myös moderni tekniikka ja ammattitaitoista tapahtumatuotantoa. Suunnitellaan sitten cocktail-tilaisuutta, konferenssia tai yritysjuhlaa, Wanhassa Satamassa varmistetaan, että kaikki tekniset ja visuaaliset elementit ovat kohdallaan. Tapahtuman järjestäminen täällä on helppoa, sillä asiantunteva tiimi hoitaa kaikki tarvittavat yksityiskohdat asiakkaan puolesta.

Rentoa tunnelmaa ja herkullista ruokaa

Wanhan Sataman ainutlaatuinen miljöö ei ole ainoa asia, mikä tekee tästä tapahtumapaikasta erityisen. Myös ravintolapalvelut ovat huippuluokkaa. Wanha Satama tarjoaa herkullisen ja monipuolisen ruokatarjonnan, joka voi vaihdella rennosta seisovasta pöydästä aina hienostuneisiin gourmet-illallisiin. Ruoka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, ja se räätälöidään tapahtuman luonteen ja osallistujien toiveiden mukaan.

Ravintolapalveluiden lisäksi Wanhassa Satamassa voi nauttia myös tunnelmallisesta baari- ja loungemiljööstä. Onnistuneen tapahtuman kulmakivi on mukava ja rento ilmapiiri, ja Wanhassa Satamassa tämä otetaan vakavasti. Henkilökunta tekee kaikkensa, jotta vieraat viihtyisivät ja nauttisivat tilaisuudesta täysin siemauksin.