Luo ikimuistoinen juhlatila Wanhan Sataman ainutlaatuisissa tiloissa

Luo ikimuistoinen juhlatila Wanhan Sataman ainutlaatuisissa tiloissa

Tervetuloa Wanhan Sataman upeisiin tiloihin, joissa voit järjestää unohtumattomat tapahtumat ja juhlat. Meidän tehtävämme on tarjota sinulle laadukkaat ratkaisut ja helpottaa monipuolisten tapahtuma- ja tilaisuustarpeidesi toteutusta. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia, jotka tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia muokata niitä erilaisiksi kokonaisuuksiksi, sopien 40 – 2000 hengen tapahtumiin.

Wanha Satama sijaitsee erinomaisella paikalla, jonne on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä. Kaikki tilamme ovat myös esteettömästi samassa tasossa, joten ne soveltuvat kaikille. Meiltä saat upeat tilat, modernin tekniikan, asiantuntevat ohjelmapalvelut ja tapahtumatuotannon sekä laadukkaan ravintolapalvelun, jotka kaikki suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan.

Asiakaslähtöisyys ja yksityisyys keskiössä

Wanha Satama tarjoaa asiakaslähtöisen palvelun, joka perustuu yksilöllisiin tarpeisiin. Haluamme taata sinulle ikimuistoisen tapahtuman, joten suunnittelemme kaiken tarkasti yksityiskohtia myöten. Voit luottaa siihen, että tarjoamme sinulle avaimet käteen -periaatteella kaiken tarvittavan, jotta voit keskittyä nauttimaan juhlahetkestäsi.

Yksi suuri vahvuutemme on myös yksityisyys, jonka tilamme tarjoavat. Voit varata koko tilan itsellesi yksityiskäyttöön, jolloin saat täyden rauhan ja mahdollisuuden luoda tilasta juuri sellaisen kuin haluat. Wanha Satama soveltuu niin pieniin perhejuhliin kuin suuriin yritystapahtumiin – meillä tilaa riittää kaikille.

Tutustu Wanhan Sataman ainutlaatuisiin tiloihin

Tervetuloa tutustumaan Wanhan Sataman ainutlaatuisiin tiloihin ja loihtimaan niistä mieleenpainuva juhlatila. Meidän ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinulle sopivan tapahtuman tai juhlan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – me olemme täällä luodaksemme ikimuistoisia hetkiä kanssasi Wanhan Sataman tiloissa.