Wanha Satama – Täydelliset tilat monipuolisiin yritysjuhliin Helsingissä.

Tervetuloa Wanhaan Satamaan – täydelliset tilat monipuolisiin yritysjuhliin Helsingissä

Tapahtuman järjestäminen Helsingissä voi olla haastavaa, mutta Wanha Satama tekee sen helpoksi. Meillä saat laadukkaat tilat ja palvelut, jotka soveltuvat monipuolisesti erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tiilimakasiinimme ovat yli 120 vuotta vanhoja ja todellisia taideteoksia itsessään. Tilamme muuntuvat tarpeen mukaan ja sopivat loistavasti pienemmistä 40 hengen tilaisuuksista aina suuriin, 2000 hengen tapahtumiin.

Mutta mitä kannattaa ottaa huomioon järjestäessäsi yritysjuhlaa? Tässä muutamia vinkkejä ja neuvoja:

Suunnittele tilaisuus asiakkaan tarpeiden mukaan

Wanha Satama panostaa yksilölliseen palveluun. Ymmärrämme, että jokainen yritysjuhla on erilainen ja tarpeet vaihtelevat. Siksi suunnittelemme tilaisuuden yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Haluamme tarjota sinulle avaimet käteen -palvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia turhista yksityiskohdista. Kerro meille toiveesi ja me toteutamme ne ammattitaidolla.

Wanhassa Satamassa voit valita monipuolisista tilavaihtoehdoistamme juuri sinulle sopivat. Meiltä löytyy hallitilaa, auditorioita, kokoustiloja ja ravintolapalveluja. Tila räätälöidään täysin tarpeittesi mukaan, oli sitten kyseessä tiimipäivä, seminaari tai pikkujoulut. Meillä voit myös järjestää ulkoilmatapahtuman – meillä on upeat ulkoalueet, jotka tarjoavat mahdollisuuden järjestää erilaisia aktiviteetteja.

Huolehdi teknisistä järjestelyistä

Hyvin suunnitellut ja toimivat tekniset järjestelyt ovat tärkeä osa onnistunutta yritysjuhlaa. Wanha Satama tarjoaa laadukkaan tekniikan, joka on ammattilaistemme hallussa. Meillä on valmiudet järjestää esityksiä ja tapahtumia eri tarpeisiin – oli sitten kyseessä äänentoisto, valaistus tai esitystekniikka. Voit luottaa siihen, että tekniset asiat sujuvat joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Jos tarvitset apua ohjelman suunnittelussa, meidän tapahtumatuotannon ammattilaiset ovat käytettävissäsi. Suunnittelemme kanssasi ohjelman, joka sopii tavoitteisiisi ja tekee tilaisuudestasi ikimuistoisen.

Varaa yksityinen tila ja nauti yksityisyydestä

Yksityisyys on yksi Wanhasta Satamasta erityisen houkuttelevan tekevistä tekijöistä. Koko tila voidaan varata kokonaisuudessaan, joten sinulla on täysi hallinta tapahtuman järjestelyjä. Voit nauttia yksityisestä tunnelmasta, kun tila on vain sinun käytössäsi. Me emme tarjoa tilatamme usealle yritykselle samaan aikaan, joten voit olla rauhassa ja keskittyä juhlanne vietävänä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Wanha Satama tarjoaa täydelliset tilat monipuolisiin yritysjuhliin Helsingissä. Tiloistamme löydät kaiken tarvittavan onnistuneen tilaisuuden järjestämiseksi. Me haluamme tehdä tapahtumastasi ikimuistoisen ja auttaa sinua kaikissa järjestelyissä. Älä jää yksin järjestelyistä huolehtimiseen, varaa Wanha Satama ja anna meidän hoitaa kaikki käytännön asiat puolestasi.