Unohtumattoman yritystapahtuman avaimet käteen: Wanha Satama tarjoaa kaiken tarvitsemasi.

Unohtumattoman yritystapahtuman avaimet käteen: Wanha Satama tarjoaa kaiken tarvitsemasi.

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan.

Asiakkaan yksilölliset tarpeet tapahtumien keskiössä

Tapahtumien järjestämisessä yksi tärkeimmistä asioista on ottaa huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet. Wanha Satama tarjoaa avaimet käteen -periaatteella kaiken tarvittavan, jotta yritystapahtumastasi tulee unohtumaton. Suunnittelu tehdään aina asiakkaan ja tilanteen mukaan, joten voit olla varma, että tapahtuma vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Yksi Wanhassa Satamassa järjestämisen vahvuuksista on tilojen yksityisyys. Voit varata koko tilan itsellesi, mikä tarjoaa puitteet kaikenkokoisille tapahtumille. Olipa kyse sitten pienestä yrityksen sisäisestä tilaisuudesta tai suuremmasta asiakastapahtumasta, Wanha Satama tarjoaa sopivat tilat ja palvelut.

Ammattitaitoinen ja rento ilmapiiri

Wanha Satama on tunnettu asiantuntevasta ja ammattitaitoisesta palvelusta, mutta samalla meillä vallitsee rento ilmapiiri. Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa meihin tapahtuman järjestämisessä, mutta myös rentoutua ja nauttia itse tilaisuudesta. Tiimimme on valmiina auttamaan kaikissa järjestelyissä ja varmistamaan, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että unohtumattoman yritystapahtuman järjestäminen on helppoa Wanhan Sataman avulla. Meillä saat kaikki tarvittavat palvelut paikan päällä ja voit olla varma, että tapahtuma vastaa juuri sinun tarpeitasi. Tule tutustumaan Wanhalle Satamalle ja anna meidän auttaa sinua järjestämään unohtumaton yritystapahtuma.