Wanha Satama -tapahtumatila tarjoaa täydellisen puitteen unohtumattomille yrityksen joulubileille: Ohjelmaideoita ja vinkkejä järjestelyihin

Wanha Satama -tapahtumatila: täydellinen puitteet unohtumattomille yrityksen joulubileille

Tapahtumien järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa ja vaivatonta. Yrityksen joulubileitä suunnitellessa kannattaa ehdottomasti harkita tätä upeaa tapahtumatilaa, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ja ainutlaatuisen tunnelman. Tilojen vanhat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia ja ne luovat upean taustan kaikenkokoisille tapahtumille. Tässä blogipostauksessa jaamme ohjelmaideoita ja vinkkejä joulubileiden järjestelyihin, jotta voit luoda unohtumattoman kokemuksen työntekijöillesi. Lue eteenpäin saadaksesi inspiraatiota!

1. Valitse sopiva ohjelma ja viihdyttäjä

Yksi tärkeimmistä asioista yrityksen joulubileitä suunnitellessa on valita sopiva ohjelma ja viihdyttäjä. Wanhan Sataman tapahtumatilassa voit toteuttaa monenlaisia ohjelmaideoita, riippuen yrityksen ja työntekijöiden mieltymyksistä. Voit esimerkiksi vuokrata live-bändin tai DJ:n, joka pitää huolen siitä, että tanssilattia pysyy täynnä koko illan. Jos haluat luoda rennon ja hauskan ilmapiirin, voit järjestää erilaisia peli- tai kilpailutoimintoja, kuten kasinopöytiä tai yhteistyöhenkeä ruokkivia tiimipelejä. Jos haluat panostaa viihteeseen enemmän, voit myös harkita taikurin, stand-up koomikon tai muun live-esiintyjän varaamista.

2. Luovaa pikkujoulukoristelua

Wanha Satama tarjoaa upeat tilat, jotka voidaan kuorruttaa näyttävillä jouluisilla koristeilla. Koristelu on tärkeä osa yrityksen joulubileiden tunnelman luontia, joten kannattaa panostaa luoviin ja näyttäviin koristeisiin. Voit esimerkiksi koristella tilan valtavat tiiliseinät jouluvalaisimilla ja lisätä tilaan sisustuselementtejä, jotka tuovat jouluista tunnelmaa. Jouluiset pöytäasetelmat, kynttilät ja havut antavat myös juhlaviimeistelyn tilan sisustukseen. Muista myös joulukuusi, joka on aina erinomainen valinta joulun tunnelman luomiseen.