Vinkkejä eri budjeteille: Järjestä ikimuistoinen yrityksen joulubileet Wanha Satama -tapahtumatilassa

Vinkkejä eri budjeteille: Järjestä ikimuistoinen yrityksen joulubileet Wanha Satama -tapahtumatilassa

Joulun aika on täynnä juhlatunnelmaa ja yhteisen ilon jakamista. Mikä olisikaan parempi tapa kiittää yrityksen työntekijöitä ja viettää aikaa yhdessä kuin järjestää ikimuistoinen joulubileet? Wanha Satama -tapahtumatilassa voitte luoda juuri sellaiset pikkujoulut kuin haluatte, olipa budjettinne suuri tai pieni. Tässä muutamia vinkkejä eri budjeteille, jotta voitte järjestää ikimuistoiset yrityksen joulubileet.

Budjettiystävälliset joulubileet

Vaikka budjetti olisi tiukka, voitte luoda unohtumattomat joulubileet Wanha Satamassa. Ensimmäinen vinkki on miettiä tapahtuman ajankohdan, esimerkiksi arki-illan, jolloin tilavuokrat ovat usein edullisempia. Voitte myös harkita tarjoilun järjestämistä itse tai pyytää työntekijöitä osallistumaan ruokien tuomiseen. Tällä tavoin voitte säästää kustannuksia ja tehdä tapahtumasta vieläkin persoonallisemman.

Toinen vinkki on hyödyntää Wanhassa Satamassa jo valmiiksi olevaa tekniikkaa ja ohjelmaa. Tilassa on laadukas äänentoisto ja valaistusjärjestelmä, joten voitte jättää ulkoisten ohjelmajärjestäjien käytön minimiin. Voitte myös harkita teemabileitä, joihin osallistujat voivat pukeutua itse. Tällä tavoin voitte luoda hauskan ja rentouttavan ilmapiirin, joka ei vaadi suuria lisäkustannuksia.

Ylelliset joulubileet

Jos budjettinne antaa myöten, voitte satsata ylellisiin joulubileisiin Wanha Satamassa. Tällöin voitte valita tilaan sopivan teeman ja koristelun, joka luo juuri haluamanne tunnelman. Voitte myös järjestää erilaisia ohjelmanumeroita tai vuokrata tapahtumaan ulkopuolisen viihdyttäjän, kuten DJ:n tai bändin. Lisäksi voitte valita valmiin ravintolapalvelun, joka tarjoaa herkullisen illallisen tai cocktailtilaisuuden tarjoilun.

Ylellisten joulubileiden järjestämisessä voitte panostaa myös pikkutarkkaan suunnitteluun, kuten erikoismenun ja yksilöllisten juomien valintaan. Annatte työntekijöille arvostusta ja palkitsette heidät upealla juhlalla, joka jää varmasti mieleen pitkäksi aikaa.

Olipa budjettinne suuri tai pieni, Wanha Satama -tapahtumatila tarjoaa upeat puitteet yrityksen joulubileille. Yksityisyys, esteettömyys ja monipuoliset tilamahdollisuudet tekevät Wanhan Sataman valinnasta helppoa. Muistakaa miettiä tapahtuman tavoitetta ja osallistujien mieltymyksiä, jotta voitte luoda juuri sopivan kokemuksen. Joulubileet voivat olla unohtumaton tapa kiittää työntekijöitä ja luoda tiimityötä, joten varatkaa jo nyt paikka juhlille ja valmistautukaa luomaan ikimuistoinen tapahtuma.