Varför Wanha Satama är det perfekta valet för dina julkaisutilaisuudet

Planera dina julkaisutilaisuudet på Wanha Satama

När det är dags att arrangera dina julkaisutilaisuudet, är Wanha Satama det perfekta valet för att skapa ett minnesvärt och framgångsrikt evenemang. Med över 120 år av erfarenhet i branschen kan vi erbjuda högkvalitativa lösningar för en mängd olika evenemangsbehov. Våra tegelmagasin är som konstverk och kan skapas om till otaliga olika utrymmen för evenemang med 40 till 2000 personer. Hos Wanha Satama kan du enkelt komma fram med kollektivtrafiken och alla våra lokaler är tillgängliga utan hinder.

Vi erbjuder fantastiska utrymmen, teknik, program och evenemangsproduktion samt restaurangservice, som alla anpassas efter dina önskemål och situationen. Vi har en flexibel och kundcentrerad approach, och strävar efter att möta varje kunds individuella behov. Vårt framgångsrika ”av nyckeln till hands” -koncept sparar dig tid och energi genom att ta hand om alla detaljer åt dig. En av våra stora styrkor är den förtroendeskapande integritet som vårt utrymme erbjuder. Du kan boka hela lokalen för dig själv och skapa den perfekta miljön för evenemang av alla storlekar.

Få tillgång till modern teknik och professionell evenemangsproduktion

Vid julkaisutilaisuudet är det viktigt att ha tillgång till modern teknik och professionell evenemangsproduktion för att skapa en minnesvärd upplevelse för deltagarna. Hos Wanha Satama kan du vara säker på att få de bästa tekniska lösningarna för att framhäva ditt budskap och skapa en engagerande atmosfär.

Vi har erfarenheten och expertisen att hantera all teknisk utrustning och erbjuda skräddarsydda lösningar för dina behov. Vårt teknikteam arbetar nära med dig för att förstå dina krav och säkerställa att dina julkaisutilaisuudet blir framgångsrika. Oavsett om det handlar om ljud- och ljussystem, visuella skärmar eller trådlös internetuppkoppling, kan vi hjälpa dig att uppnå en perfekt teknisk upplevelse.

Skapa den perfekta atmosfären med vår evenemangsteknik

För att göra dina julkaisutilaisuudet minnesvärda behöver du inte bara den senaste tekniken, utan också en atmosfär som engagerar och överraskar dina deltagare. Hos Wanha Satama kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären genom vår evenemangsteknik.

Våra erfarna evenemangsproducenter kan hjälpa dig med allt från kreativa ljusinstallationer och ljuddesign till innovativ användning av visuella effekter. Genom att använda rätt kombination av teknik och design kan vi skapa en unik atmosfär som överensstämmer med ditt varumärke och budskap.