Få inspiration till dina företagsevenemang i Helsinki hos Wanha Satama

Skapa minnesvärda företagsevenemang i hjärtat av Helsingfors

Vare sig du planerar en konferens, ett kundevenemang eller en firmafest, är valet av rätt plats avgörande för evenemangets framgång. Hos Wanha Satama i Helsingfors hittar du den perfekta platsen för dina företagsevenemang. Med över 120 år av erfarenhet av att arrangera olika typer av evenemang, är vi stolta över att vara en av Helsingfors mest välrenommerade och attraktiva evenemangslokaler.

Hos Wanha Satama strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder en unik och minnesvärd upplevelse. Vi förstår att varje evenemang är unikt och har sina egna specifika behov och krav. Därför skräddarsyr vi våra tjänster och lösningar för att passa just dig och ditt företagsevenemang. Oavsett om du behöver en modern och tekniskt avancerad konferenslokal eller en elegant festlokal med fantastisk utsikt över Helsingfors hamn, kan vi erbjuda dig det bästa av det bästa.

Vad erbjuder Wanha Satama?

Hos Wanha Satama finns en mängd olika evenemangslokaler som kan anpassas efter dina specifika behov. Våra historiska tegelmagasin erbjuder en unik och atmosfärisk miljö för ditt företagsevenemang. Våra lokaler kan rymma allt från mindre sällskap på 40 personer till större evenemang med upp till 2000 gäster. Oavsett storlek på ditt evenemang kan vi garantera att du får en exklusiv och oförglömlig upplevelse hos oss.

Våra evenemangslokaler är inte bara vackert inredda och utrustade med den senaste tekniken, de är också lätta att nå med kollektivtrafiken och har tillgänglighetsanpassning. Vi tror att detaljerna är viktiga för att skapa en perfekt upplevelse, och därför samarbetar vi med våra kunder för att erbjuda skräddarsydda tjänster och lösningar. Oavsett om du behöver hjälp med ljud- och ljusutrustning, catering eller programplanering, kan vi erbjuda dig allt du behöver för att göra ditt företagsevenemang framgångsrikt.

Skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster

Hos Wanha Satama strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi vet att ett företagsevenemang inte bara handlar om att erbjuda rätt plats och teknisk utrustning, det handlar också om att skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster. Vi kan hjälpa dig att skapa en unik och personlig atmosfär genom att erbjuda skräddarsydda dekorationer, specialbeställda menyer och professionell underhållning.

Vårt erfarna team av evenemangsexperter finns tillgängliga för att hjälpa dig under hela processen, från planering och förberedelser till genomförande och utvärdering. Vi vet att små detaljer kan göra en stor skillnad och därför lägger vi stor vikt vid att skapa en perfekt och smidig upplevelse för både dig och dina gäster.

Boka ditt företagsevenemang hos Wanha Satama idag

Oavsett om du planerar en konferens, ett företagsjubileum eller bara vill fira ditt företags framgång i vacker miljö, kan Wanha Satama erbjuda dig den perfekta platsen för ditt företagsevenemang. Med vår erfarenhet, våra flexibla lokaler och vårt dedikerade team av evenemangsexperter kan vi garantera dig en unik och minnesvärd upplevelse. Kontakta oss idag för att få mer information eller boka din plats hos oss!