Tilausravintola Soima
TILAUSRAVINTOLA SOIMA
Soima on Wanhassa Satamassa toimiva tilausravintola, jonka kapasiteetti mahdollistaa maksimissaan 100 hengen istuvan- tai 150 hengen cocktailtilaisuuden.
Päivätilaisuuksissa tila on käytössänne klo 11:00 -15:00 minimiveloituksen ollessa 1000,00€
Iltatilaisuuksissa tila on käytössänne klo 18:00 – 23:00 minimiveloituksen ollessa 3500,00€
Pyhäpäivinä ja juhlapyhinä veloitamme lisäksi erillisen tilavuokran.
Tila on varattavissa aina kalenterikuukausi eteenpäin. Heinäkuussa olemme suljettu.
TUTUSTU ALLA OLEVASTA LINKISTÄ TARJONTAMME
https://www.wanhasatama.fi/tapahtuma-catering/
Tarjouspyynnöt jussi@wanhasatama.fi
SOIMA
Soima nimi tulee 8–15-metrisistä limisaumaisista aluksista, jotka harjoittivat rahdinkuljetusta Laatokan rannoilta Pietariin saakka. Keisarikunnan pääkaupunkiin kuljetettiin enimmäkseen puutavaraa, mutta myös kalaa ja maataloustuotteita, erityisesti voita. Paluumatkalla aluksissa kuljetettiin kaupungin ylellisyystuotteita Suomeen. Esikuvansa mukaisesti Soima halua tarjota vierailleen herkkuja läheltä ja kaukaa.
PRO RAVINTOLAT OY
Pro Ravintolat oy on kolmen kokeneen, kunnianhimoisen ja laatutietoisen ammattilaisen yhteinen hanke. Keittiötoiminnasta vastaa Piia Järvenmäki ja hallintoasioista Petri Tikkanen, jotka ovat hankkineet kokemuksen maan johtavista ruoka- ja tilausravintoloista. Ravintolatoiminnan myynnistä ja palvelusta vastaa kaksi kertaa Vuoden Hovimestariksi valittu Jussi Laakso
WANHAN SATAMAN MESSUT JA TAPAHTUMAT
Pro Ravintolat Oy vastaa tarjoiluista Wanhan Sataman messujen ja tapahtumien yhteydessä.
ARKILOUNAS BY JUGANG
Wanhassa Satamassa arkilounasta tarjoilee ravintola Jugang, joka sijaitsee kiinteistön Kanavakadun ja Mastokadun kulmassa (Viking Line sataman pääty).
TUTUSTU ALLA OLEVASTA LINKISTÄ VIIKON LOUNASTARJONTAAN