Tilausravintola Soima

TILAUSRAVINTOLA SOIMA

Soima on Wanhassa Satamassa toimiva tilausravintola, jonka kapasiteetti mahdollistaa maksimissaan 100 hengen istuvan- tai 150 hengen cocktailtilaisuuden.

Päivätilaisuuksissa tila on käytössänne klo 11:00 -15:00 minimiveloituksen ollessa 1000,00€

Iltatilaisuuksissa tila on käytössänne klo 18:00 – 23:00 minimiveloituksen ollessa 3500,00€

Pyhäpäivinä ja juhlapyhinä veloitamme lisäksi erillisen  tilavuokran

 

Tila on varattavissa aina kalenterikuukausi eteenpäin. Heinäkuussa olemme suljettu.

TUTUSTU ALLA OLEVASTA LINKISTÄ TARJONTAMME

https://www.wanhasatama.fi/tapahtuma-catering/

Tarjouspyynnöt jussi@wanhasatama.fi

SOIMA

Soima nimi tulee 8–15-metrisistä limisaumaisista aluksista, jotka harjoittivat rahdinkuljetusta Laatokan rannoilta Pietariin saakka. Keisarikunnan pääkaupunkiin kuljetettiin enimmäkseen puutavaraa, mutta myös kalaa ja maataloustuotteita, erityisesti voita. Paluumatkalla aluksissa kuljetettiin kaupungin ylellisyystuotteita Suomeen. Esikuvansa mukaisesti Soima halua tarjota vierailleen herkkuja läheltä ja kaukaa.

PRO RAVINTOLAT OY

Pro Ravintolat oy on kolmen kokeneen, kunnianhimoisen ja laatutietoisen ammattilaisen yhteinen hanke. Keittiötoiminnasta vastaa Piia Järvenmäki ja hallintoasioista Petri Tikkanen, jotka ovat hankkineet kokemuksen maan johtavista ruoka- ja tilausravintoloista. Ravintolatoiminnan myynnistä ja palvelusta vastaa kaksi kertaa Vuoden Hovimestariksi valittu Jussi Laakso

WANHAN SATAMAN MESSUT JA TAPAHTUMAT

Pro Ravintolat Oy vastaa tarjoiluista Wanhan Sataman messujen ja tapahtumien yhteydessä.

ARKILOUNAS BY JUGANG

Wanhassa Satamassa arkilounasta tarjoilee ravintola Jugang, joka sijaitsee kiinteistön Kanavakadun ja Mastokadun kulmassa (Viking Line sataman pääty).

TUTUSTU ALLA OLEVASTA LINKISTÄ VIIKON LOUNASTARJONTAAN 

www.juganghelsinki.com