Levyjulkkarit Wanhan Sataman upeassa tapahtumatilassa

Wanhan Sataman upea tapahtumatila

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me Wanha Satama -yrityksessä tarjoamme laadukkaat ratkaisut monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit ovat todellisia taideteoksia, ja tiloistamme voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia aina 40-2000 hengen tapahtumiin asti.

Wanha Satama sijaitsee erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Saapuminen tapahtumiin on siis vaivatonta. Wanha Satama tarjoaa upeat tilat, teknologisen osaamisen, monipuolisen ohjelman ja ammattimaisen tapahtumatuotannon, sekä korkealaatuisen ravintolapalvelun. Kaikki nämä suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja tilaisuuden mukaan.

Asiakas keskiössä

Wanha Satama panostaa vahvasti asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Järjestämme tapahtumat aina avaimet käteen -periaatteella, jotta asiakkaamme voivat keskittyä itse tilaisuuteen. Yksi suurimmista vahvuuksistamme on yksityisyys, jonka tilamme tarjoaa. Wanhan Sataman tilat voidaan varata kokonaisuudessaan, mikä takaa täydelliset puitteet kaikenkokoisille tapahtumille.

Riippumatta siitä, järjestetäänkö tilaisuutta yrityksen kokoukseen, seminaariin tai juhlatilaisuuteen, Wanha Satama pystyy tarjoamaan sopivan tilan ja ammattitaitoisen tapahtumatuotannon. Me haluamme taata asiakkaillemme sujuvan ja onnistuneen tapahtuman, joka jättää positiivisen muiston kaikille osallistujille.

Tilaisuutenne Wanhan Sataman upeassa tapahtumatilassa

Wanha Satama on täydellinen valinta tilaisuuden järjestämiseen. Tilaamme voidaan muokata täysin tarpeidenne mukaan, olipa kyseessä sitten pieni intiimi tilaisuus tai suuri juhlatapahtuma. Tiilimakasiinit tarjoavat historiallisen ja persoonallisen tunnelman tilaisuudelle.

Voimme huolehtia tekniikan toimivuudesta, luoda ohjelman räätälöidysti ja tarjota herkullisen ravintolapalvelun. Haluamme auttaa asiakkaitamme toteuttamaan unelmiensa tapahtuman, oli kyseessä sitten työpaikan juhlat, häät tai vaikkapa tuotelanseeraus. Wanha Satama on täydellinen tapahtumatila, joka takaa sujuvan ja onnistuneen tilaisuuden kaikille osallistujille.