Edustustilaisuudet täydellisesti järjestettynä Wanhan Sataman tapahtumatilassa

Wanhan Sataman tapahtumatila tarjoaa täydelliset puitteet edustustilaisuuksille

Wanha Satama on täydellinen valinta, kun etsit sopivaa tapahtumatilaa erilaisille edustustilaisuuksille. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit muodostavat upean ja taidokkaan ympäristön, jossa tilaisuutesi voi loistaa. Wanha Satama tarjoaa monipuolisia ratkaisuja erilaisiin tilaisuustarpeisiin, ja tilat muokkautuvat helposti erikokoisiin tapahtumiin, oli kyse sitten pienemmästä illanvietosta tai suuremmasta konferenssista.

Wanhan Sataman tiloissa on panostettu esteettömyyteen, ja kaikki tilat sijaitsevat samassa tasossa. Tämä tekee tilojen kulkemisesta helppoa ja vaivatonta kaikille vieraillesi. Lisäksi tilat sijaitsevat hyvien julkisten kulkuvälineiden varrella, joten saapuminen paikan päälle on helppoa ja sujuvaa.

Henkilökohtainen palvelu ja räätälöidyt ratkaisut

Wanha Satama panostaa asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja tarjoaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaalleen. Tila suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan, jotta jokainen tapahtuma olisi täysin uniikki ja ainutlaatuinen. Wanha Satama tarjoaa avaimet käteen -periaatteella kaiken tarvittavan teknisestä toteutuksesta aina ohjelmasisältöön ja ravintolapalveluihin asti.

Yksi Wanhan Sataman suurista vahvuuksista on tilan tarjoama yksityisyys. Tila voidaan varata kokonaisuudessaan käyttöön, jolloin sinulla on täysi hallinta tapahtuman kulusta ja voit luoda tapahtumasta juuri haluamasi näköisen. Wanha Satama sopii erinomaisesti myös yritysten edustustilaisuuksiin, sillä tilat tarjoavat arvokkuutta ja luovat vaikutusvaltaisen ilmapiirin.

Upeat puitteet lukuisiin tapahtumiin

Wanhan Sataman tapahtumatilan monipuolisuus mahdollistaa upeat puitteet erilaisille tapahtumille. Tilaa voi hyödyntää niin yrityksen omiin juhliin, kokouksiin, seminaareihin kuin muihin erikoistapahtumiinkin. Tilojen tekninen toteutus on huippuluokkaa, ja voit saada tarvittaessa juuri sellaisen äänentoiston, valaistuksen ja muun tekniikan, jotta tapahtumasi onnistuu täydellisesti. Ravintolapalvelut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, ja ruoka- ja juomatarjonta täyttävät vaativankin vieraan toiveet.

Wanha Satama on ollut vuosien ajan arvostettu ja suosittu tapahtumatila Helsingissä, ja se on luottokumppani monille yrityksille ja järjestöille. Tilan ainutlaatuinen ja historiallinen miljöö, yksilöllinen palvelu ja laadukas tapahtumatuotanto tekevät Wanhan Sataman edustustilaisuuksista ikimuistoisia ja ammattimaisia.