Wanhan Sataman unelmakokous- ja tapahtumatilat Helsingissä.

Wanhan Sataman unelmakokous- ja tapahtumatilat Helsingissä

Vinkkejä ja niksejä yritystapahtuman järjestämiseen

Oletko suunnittelemassa yrityksesi seuraavaa juhlaa tai tapahtumaa? Etsitkö täydellistä paikkaa, jossa voit toteuttaa unelmiesi tilaisuuden? Wanha Satama Helsingissä tarjoaa kaiken tarvitsemasi yhdeksi täydelliseksi yritystapahtuman järjestämiseen.

Wanhassa Satamassa järjestäminen on helppoa ja vaivatonta. Meillä on vuosien kokemus laadukkaiden tapahtumien ja tilaisuuksien toteuttamisesta. 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia ja muodostavat upean puitteen erilaisille tapahtumille, aina 40 hengen pienistä kokoontumisista jopa 2000 hengen suurtapahtumiin.

Valitse monipuoliset tilat ja palvelut

Wanha Satama tarjoaa monipuoliset tilat, jotka voidaan räätälöidä täysin tapahtumasi tarpeisiin. Oli kyseessä sitten valtava yritysjuhla tai pienempi kokous, meillä on kaikki tarvittava. Tilaamme voi helposti saapua julkisilla kulkuvälineillä, ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Tilojemme vahvuus on niiden yksityisyys. Voit varata koko tilan käyttöösi ja luoda täydellisen tapahtumakokemuksen omilla ehdoillasi. Me tarjoamme kaiken tarvitsemasi, aina teknisestä tuesta ja ohjelmasta ravintolapalveluihin. Kaikki suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan, toteutamme tapahtumat aina avaimet käteen -periaatteella.

Aivan upeat puitteet yritystapahtumalle

Wanha Satama tarjoaa upeat puitteet yritystapahtumalle. Historialliset tiilimakasiinit luovat tunnelmaa, ja tilat voidaan muokata tarpeesi mukaan. Voit valita tilan eri osista juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Täällä tapahtumasi todella nousee keskiöön, kun ympärilläsi on ainutlaatuinen ja inspiroiva ympäristö.

Olemme ottaneet huomioon kaikki yksityiskohdat, jotta voit keskittyä tärkeimpään – luomaan ikimuistoisen tapahtuman yrityksellesi. Wanha Satama tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut ja tilat hämmästyttävän helppoutta ja mutkattomuutta – me huolehdimme, että tapahtumasi on onnistunut alusta loppuun.