Wanha Satama: yksityisyyden takaava tila kaikenkokoisille tapahtumille

Yritystapahtumat

Wanha Satama on täydellinen paikka järjestää erilaisia yritystapahtumia. Olipa kyseessä sitten seminaari, rekrytilaisuus tai vuosijuhla, meillä on tarjota tilat ja palvelut, jotka vastaavat asiakkaan tarpeisiin. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit luovat ainutlaatuisen ja historiallisen tunnelman tapahtumille. Tila voidaan muokata erilaisiin tapahtumiin sopivaksi, oli sitten kyseessä intiimi tilaisuus 40 hengelle tai suuri juhla jopa 2000 osallistujalle.

Wanha Satama sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten sinne on helppo saapua niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin. Tilat ovat myös esteettömät ja samassa tasossa, mikä tekee niistä kätevät ja helposti saavutettavat. Wanhalta Satamalta saat kaikki tarvittavat palvelut, kuten teknisen tuen, ohjelman suunnittelun ja tapahtumatuotannon, sekä laadukkaan ravintolapalvelun. Jokainen tapahtuma suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaan. Takaamme asiakkaillemme laadukkaan ja mutkattoman tapahtumakokemuksen, olipa kyseessä sitten pieni koulutustilaisuus tai suuri yritysjuhla.

Pikkujoulut, rapujuhlat, octoberfest – kaikki mahdolliset juhlat

Eikö olisikin mahtavaa järjestää juhlia Wanhan Sataman upeissa tiloissa? Me tarjoamme ainutlaatuiset puitteet pikkujoulujen, rapujuhlien, Octoberfestin ja muiden juhlien järjestämiseen. Tiilimakasiinit luovat juhlaviin tapahtumiin tunnelman, jota et löydä mistään muualta. Tilojen monipuolisuus mahdollistaa niin intiimit illanvietot kuin suuretkin värikäät juhlat. Voit unohtaa kaikki huolenaiheesi ja luottaa meihin – me huolehdimme tilojen järjestelystä, tekniikasta, ohjelmasta ja tarjoilusta. Haluamme auttaa sinua luomaan unohtumattomia juhlahetkiä, joihin vieraasi muistavat vielä pitkään.

Kirjajulkaisut, levyjulkkarit ja muotinäytökset

Wanha Satama tarjoaa upean ympäristön myös kirjajulkaisujen, levyjulkkarien ja muotinäytösten järjestämiseen. Täällä voit esitellä uuden kirjasi, levysi tai muotikokoelmasi tyylikkäästi ja ammattimaisesti. Tila tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa, jotta voit keskittyä esitykseesi tai esitellä tuotteesi parhaalla mahdollisella tavalla. Tiilimakasiinien historiallinen tunnelma antaa tapahtumillesi erityisen säväyksen. Tarjoamme tarvittaessa myös teknistä tukea ja ammattitaitoista henkilökuntaa, jotta tapahtumasi sujuvat saumattomasti ja jäät mieleen loistavana järjestäjänä.