Wanha Satama: tunnelmalliset tilat yritystapahtumiin ja juhliin Helsingissä

Wanha Satama: tunnelmalliset tilat yritystapahtumiin ja juhliin Helsingissä

Tervetuloa Wanhaan Satamaan – tapahtumien unelmien täyttymys! Olemme alan johtava tapahtumatilayritys Helsingissä, ja toteutamme laadukkaat ratkaisut monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Wanha Satama tarjoaa upeat ja tunnelmalliset tilat, jotka soveltuvat erinomaisesti kaikenkokoisille yritystapahtumille ja juhlille.

Yritystapahtumat, tuotanto ja pikkujoulut

Wanha Satama on täydellinen valinta yritystapahtumien järjestämiseen. Yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit muodostavat ainutlaatuisen tapahtumaympäristön, joka saa vieraat ihastumaan. Tilat soveltuvat niin pienemmille kokouksille kuin suuremmille seminaareille ja yritysjuhlille. Meiltä saat myös ammattitaitoisen tuotantotiimin, joka huolehtii tapahtuman teknisestä puolesta aina äänentoistosta valaistukseen. Pikkujoulut Wanhan Sataman tunnelmissa ovat takuuvarma hitti – unohtumattomia hetkiä ja mahtavaa tunnelmaa on luvassa.

Esiintyjät, julkaisutilaisuudet ja rapujuhlat

Wanha Satama tarjoaa upeat puitteet esiintyjien ja taiteilijoiden luovalle toteutukselle. Sopivasta tilavaihtoehdosta riippuen voimme luoda unohtumattoman esiintymisympäristön ja tukea tapahtumasi toteutusta. Ohjelman suunnitteluun osallistuu myös ravintolapalvelun ammattilaisia, jotka auttavat löytämään sopivat tarjoilut ja juomat tapahtumaasi. Meillä on myös loistavat tilat julkaisutilaisuuksiin ja kirjajulkaisuihin – antaudu taiteen ja kulttuurin maailmaan Wanhan Sataman ainutlaatuisessa ympäristössä. Rapujuhlat tai lokakuun Oktoberfest ovat myös erinomaista aikaa viettää iltaa ystävien ja kollegoiden kesken.

Vuosijuhlat, häät ja lanseeraus

Onko sinulla suuri syy juhlaan? Wanha Satama tarjoaa upeat tilat vuosijuhlien, häiden ja lanseeraustilaisuuksien järjestämiseen. Tunnelmaa loihtivat tilan ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja romanttinen meren läheisyys. Me huolehdimme yksityiskohdista ja luomme unohtumattoman tapahtuman, joka jää vieraidesi mieleen. Häät Wanhan Sataman historiallisessa ympäristössä ovat kuin suoraan satukirjan sivuilta, ja lanseeraustilaisuus ammattimaisesti suunniteltu.

Kirjajulkaisut, levyjulkkarit ja rekrytilaisuudet

Wanha Satama on myös erinomainen paikka järjestää kirjajulkaisuja, levyjulkkareita ja rekrytilaisuuksia. Järjestämme tilaisuuksia yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja räätälöimme tapahtuman tarpeisiin sopivaksi. Meillä on ammattitaitoinen tiimi, joka auttaa tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa – jätä onnistunut tilaisuutesi meille huolehdittavaksi. Tilamme ovat esteettömät ja soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin, tarjoamme myös hyvät tilat koulutustilaisuuksille ja seminaareille.

Muotinäytökset, seminaarit ja edustustilaisuudet

Muotinäytösten, seminaarien ja edustustilaisuuksien järjestäminen on helppoa Wanha Satamassa. Meiltä saat kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman luomiseen – upeat tilat, ammattitaitoisen tuotantotiimin ja ravintolapalvelut. Meidän avullamme voit luoda juuri sellaisen tilaisuuden kuin toivot, olipa kyseessä pieni tai suuri tapahtuma. Yksilöllisyys on keskiössä ja takaamme tapahtumallesi yksityisyyden, jonka tila tarjoaa.

Tervetuloa Wanhaan Satamaan – täällä unelmiesi tapahtuma tai juhla toteutuu vaivattomasti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton tapahtuma!