Wanha Satama – täydellinen tila kaikille yritystapahtumille Helsingissä

Wanha Satama – täydellinen tila kaikille yritystapahtumille Helsingissä

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin.

Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Yritystapahtumat

Wanha Satama tarjoaa täydelliset puitteet erilaisten yritystapahtumien järjestämiseen. Olipa kyseessä kokoukset, seminaarit, rekrytilaisuudet tai edustustilaisuudet, meillä on tilat ja palvelut, jotka vastaavat tarpeitasi. Voit luottaa siihen, että tapahtumasi toteutuu sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa järjestelyissä, jotta saat luotua unohtumattoman tapahtuman työyhteisöllesi tai liikekumppaneillesi. Wanha Satama tarjoaa yksityisyyttä ja mahdollisuuden räätälöidä tilat juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Tervetuloa järjestämään ikimuistoiset yritystapahtumat kanssamme!

Pikkujoulut

Pikkujoulut ovat suosittuja ja odotettuja vuoden lopun juhlia, ja Wanha Satama tarjoaa täydelliset puitteet niiden järjestämiseen. Olipa kyseessä pieni tai suuri seurue, meillä on sopivat tilat ja palvelut, jotka tekevät pikkujouluista ikimuistoiset. Voitte nauttia herkullisesta ruoasta ja juomasta, nauttia viihteestä sekä tanssia ja pitää hauskaa yhdessä. Wanha Satama tarjoaa ainutlaatuisen ja tunnelmallisen ympäristön, jossa voitte viettää ikimuistoisia pikkujouluja yhdessä kollegoidesi kanssa. Tule kokemaan unohtumattomat pikkujoulut Wanhaan Satamaan!