Wanha Satama – täydellinen paikka tapahtumien järjestämiseen

Wanha Satama – täydellinen paikka tapahtumien järjestämiseen

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Laadukkaat tilat joustavaan tapahtumien järjestämiseen

Wanha Satama tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat tilat erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit ovat arkkitehtonisesti upeita ja luovat ainutlaatuisen tunnelman tapahtumiin. Tilat voidaan muokata eri kokoisiksi ja -tyylisiksi kokonaisuuksiksi, joten ne sopivat niin pieniin cocktail-tilaisuuksiin kuin suuriin konferensseihin.

Joustavien tilojen lisäksi Wanha Satama tarjoaa myös huippuluokan tekniikan ja tapahtumatuotannon. Ammattitaitoiset teknikot auttavat suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman tarpeisiin sopivan ääni- ja valotekniikan. Lisäksi saatavilla on modernit kokousvälineet, joilla varmistetaan onnistunut tilaisuus. Ravintolapalvelut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan, olipa kyseessä sitten buffet-ruokailu tai á la carte -menu.

Täydellinen sijainti ja esteettömyys

Wanha Satama sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa, joten sinne on helppo saapua niin julkisilla kuin omalla autolla. Kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa, mikä helpottaa liikkumista ja mahdollistaa esteettömän tapahtumakokemuksen kaikille osallistujille. Esteettömyys on meille tärkeää, jotta jokainen asiakas voi nauttia tapahtumasta täysin sylin.

Olipa kyseessä sitten yrityksen juhlatilaisuus, konferenssi tai messutapahtuma, Wanha Satama tarjoaa täydelliset puitteet tapahtumien järjestämiseen. Laadukkaat tilat, ammattitaitoinen tekninen tuki ja räätälöidyt ravintolapalvelut varmistavat onnistuneen tapahtuman. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton tapahtuman kokemus.