Wanha Satama – Tapahtumien ja pikkujoulujen ammattilainen

Wanha Satama – Tapahtumien ja pikkujoulujen ammattilainen

Wanha Satama on Tapahtumatila-yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia ratkaisuja erilaisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit muodostavat upean ja taidokkaan tapahtumatilan, johon mahtuu 40-2000 hengen tilaisuuksia. Wanha Satama onkin tullut tunnetuksi ammattimaisena tapahtumien järjestäjänä sekä pikkujoulujen mekkana.

Monipuoliset tilat ja esteettömyys

Wanha Satama tarjoaa asiakkailleen upeat tilat, jotka voidaan muokata vastaamaan juuri kunkin tapahtuman tarpeita. Tiilimakasiinien ainutlaatuinen arkkitehtuuri takaa unohtumattoman tapahtumakokemuksen. Tiloista voidaan rakentaa erilaisia kokonaisuuksia, oli kyse sitten yritystapahtumasta, häistä tai pikkujouluista. Wanha Satama haluaa taata asiakkailleen vaivattoman kokemuksen, joten kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa ja sinne on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä.

Wanha Satama erottuu kilpailijoistaan tarjoten asiakkailleen kokonaisvaltaisen palvelun. Tapahtuman suunnitteluun kuuluu tilojen lisäksi myös tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon suunnittelu sekä ravintolapalvelut. Jokainen tapahtuma räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, ja tila tarjoaa myös mahdollisuuden avaimet käteen -periaatteella palveluun. Wanha Satama panostaa yksityisyyteen, ja tilat voidaankin varata kokonaisuudessaan, mikä tarjoaa loistavat puitteet erilaisille tapahtumille.

Ammattitaitoinen ja rento palvelu

Asiakkaiden arvostaman palvelukokemuksen takaa Wanhan Sataman ammattitaitoinen ja rento henkilökunta. Heidän asiantuntemuksensa tapahtumien järjestämisessä takaa sen, että jokainen tilaisuus sujuu suunnitellusti ja ammattitaidolla. Wanha Satama on tullut tunnetuksi erityisesti pikkujoulutilana, jossa rennon ilmapiirin ja ammattimaisen palvelun yhdistelmä luo ikimuistoisen juhlahetken.

Wanha Satama on todellinen tapahtumien ja pikkujoulujen ammattilainen. Yrityksen tarjoamat laadukkaat tilat, ohjelma- ja ravintolapalvelut sekä yksilöllinen lähestymistapa tapahtumien suunnitteluun tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon erilaisiin tilaisuuksiin. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että Wanha Satama toteuttaa juuri heidän tarpeisiinsa sopivan tapahtuman – oli kyseessä sitten yritystilaisuus tai rento pikkujoulujen juhlahetki. Wanha Satama on valinta, kun haluat tapahtumastasi ikimuistoisen ja ammattimaisen.