Wanha Satama: Tapahtumatila yritystilaisuuksille, jotka jäävät mieleen

Laadukkaat tilat monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin

Tapahtuman järjestäminen Wanhassa Satamassa on helppoa ja mutkatonta. Me tarjoamme laadukkaat tilat ja ratkaisut monipuolisiin tapahtumatarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat todellisia taideteoksia, joiden tiloista voidaan luoda lukuisia erilaisia kokonaisuuksia. Tila mukautuu helposti 40–2000 hengen tapahtumiin.

Wanhasta Satamasta on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä, ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Me tarjoamme asiakkaillemme upeat tilat, korkeatasoisen tekniikan, monipuolisen ohjelman ja ammattitaitoisen tapahtumatuotannon sekä herkullisen ravintolapalvelun. Kaikki suunnitellaan asiakkaan ja tilaisuuden tarpeiden mukaan. Tapahtuman keskiössä ovat aina asiakkaan yksilölliset tarpeet, ja tarjoamme tarvittaessa avaimet käteen -palvelun.

Yksityisyys ja oman tilan rauha

Wanha Satama on myös tunnettu isoista vahvuuksistaan, joista yksi on ehdottomasti yksityisyys. Tila voidaan varata kokonaisuudessaan, jolloin asiakas saa nauttia täyden rauhan omassa tilassaan. Tämä tarjoaa täydelliset puitteet kaikenkokoisille tapahtumille, oli kyseessä sitten yritystilaisuus, juhla- tai koulutustilaisuus tai vaikka vuosijuhla.

Yksityisyys mahdollistaa tapahtuman täydellisen räätälöinnin ja tilan hyödyntämisen omiin tarpeisiin. Tapahtumatilan käyttö koko tilassa tarjoaa loistavat mahdollisuudet luoda unohtumattomia kokemuksia ja näyttäviä tapahtumia. Jokainen tapahtuma Wanhassa Satamassa on ainutlaatuinen ja jää mieleen sekä isännille että vieraillle.