Wanha Satama – Ammattitaitoinen tapahtumatilojen ja palveluiden tarjoaja Helsingissä

Wanha Satama – Ammattitaitoinen tapahtumatilojen ja palveluiden tarjoaja Helsingissä

Tapahtumatilan järjestäminen voi olla haasteellista, mutta onneksi Wanha Satama tarjoaa helpon ja ammattitaitoisen ratkaisun monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yrityksemme on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita ratkaisuja, joita toteutetaan mutkattomasti.

Monipuoliset tilat muodostavat taideteoksen

Yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit, joissa tilamme sijaitsevat, ovat itsessään kuin taideteoksia. Näistä tiloista voidaan muotoutua lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka soveltuvat erilaisiin tapahtumiin aina 40 hengen pienistä tilaisuuksista aina suuriin 2000 hengen tapahtumiin asti. Wanhan Sataman tiloissa voit siis järjestää juuri sellaisen tapahtuman kuin haluat, olipa kyseessä pieni ja tunnelmallinen illanvietto tai suuri yritysjuhla.

Vaivatonta saapua ja esteettömät tilat

Wanha Satama sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingissä, joten meille on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä.

Lisäksi kaikki tilamme ovat esteettömästi samassa tasossa, joten ne soveltuvat hyvin myös liikuntaesteisille henkilöille. Tilat on suunniteltu huolella asiakkaidemme tarpeiden mukaan, jotta jokainen voi nauttia tapahtumasta täysin rinnoin.

Asiakkaan tarpeet ennen kaikkea

Wanha Satama tarjoaa paitsi upeat tilat, myös monipuoliset palvelut, kuten tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun. Jokainen tapahtuma suunnitellaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Me haluamme tarjota asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen.

Yksi suurimmista vahvuuksistamme on tilan tarjoama yksityisyys. Wanha Satama voidaan varata kokonaisuudessaan, jolloin asiakkailla on täysi hallinta tapahtuman järjestelyistä. Tarjoamme puitteet kaikenkokoisille tapahtumille ja ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda juuri sellainen tilaisuus, josta unelmoit.

Joten, jos etsit ammattitaitoista tapahtumatilojen ja palveluiden tarjoajaa Helsingissä, kannattaa ehdottomasti tutustua Wanhaan Satamaan. Meidän asiantunteva, mutta rento tyyli takaa, että tapahtumasi tulee olemaan ikimuistoinen ja sujuva. Olemme täällä auttamassa ja toteuttamassa juuri sinun tarpeisiisi sopivan tapahtuman. Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä unohtumaton tapahtuma!