Vad du bör veta om Wanha Satamas unika eventlokal

käytävä3

Välkommen till Wanha Satamas unika eventlokal

Att hitta den perfekta platsen för ditt företags eller privat evenemang kan vara en utmanande uppgift. Det finns många faktorer att ta hänsyn till, såsom plats, kapacitet, tillgänglighet och atmosfär. Men vi på Wanha Satama, den ledande Tapahtumatila-leverantören, erbjuder en unik eventlokal som uppfyller alla dina behov och önskemål.

Vår företagsidentitet är grundad på vår förmåga att förstå våra kunders individuella behov och att erbjuda skräddarsydda lösningar för att göra varje evenemang unikt och minnesvärt. Med över 120 års erfarenhet inom branschen är vi stolta över att kunna erbjuda en enastående plats för evenemang av alla slag.

Den perfekta platsen för evenemang i alla storlekar

Wanha Satamas unika eventlokal är belägen i vackra omgivningar och har utformats för att möta de högsta standarderna inom evenemangsindustrin. Våra lokaler består av vackra tiilimakasiinit-byggnader från 1800-talet och har restaurerats för att behålla sin autentiska karaktär samtidigt som de erbjuder modern komfort och bekvämlighet.

Oavsett om du planerar ett mindre företagsevenemang eller en stor konferens, kan våra anpassningsbara utrymmen rymma 40 till 2000 personer. Med hjälp av vår expertis och erfarenhet kan vi skapa den perfekta evenemangsmiljön för dina specifika behov och önskemål. Vare sig det är en produktlansering, företagsfest eller bröllop, finns det ingen gräns för vad vi kan åstadkomma.

En plats med smidighet och tillgänglighet

Vi på Wanha Satama förstår vikten av att ha en smidig och tillgänglig plats för ditt evenemang. Våra lokaler är lättillgängliga med kollektivtrafik, och alla utrymmen är tillgängliga på samma nivå för personer med nedsatt rörlighet. Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att arrangera sina evenemang hos oss.

Med oss får du inte bara tillgång till en fantastisk plats, utan också en helhetslösning för ditt evenemang. Vi erbjuder en mängd tjänster inklusive teknisk utrustning, programplanering och eventproduktion samt restaurangservice. Vårt dedikerade team finns alltid tillgängligt för att hjälpa dig med allt du behöver för att göra ditt evenemang framgångsrikt.

Ytterligare styrkor med Wanha Satama

Vad som också gör Wanha Satama unikt är den avskildhet vi kan erbjuda våra kunder. Genom att boka hela platsen är du och dina gäster de enda som har tillgång till lokalen, vilket skapar en intim och privat atmosfär för ditt evenemang. Vi tror att denna känsla av exklusivitet är en avgörande faktor för att göra ditt evenemang minnesvärt och framgångsrikt.

Sammanfattningsvis är Wanha Satama den ultimata platsen för alla dina evenemangsbehov. Våra anpassningsbara utrymmen, tillgänglighet och dedikerade team kommer att se till att ditt evenemang blir en succé. Kontakta oss idag för att boka din unika eventlokal och upplev en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster.