Tyylikkäät kokoustilat ja upea sijainti Helsingissä: Wanha Satama on täydellinen valinta yritystapahtumille.

Tyylikkäät kokoustilat ja upea sijainti Helsingissä: Wanha Satama on täydellinen valinta yritystapahtumille.

Tapahtumien järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

1. Suunnittele tapahtuma huolellisesti

Tapahtuman järjestäminen vaatii huolellista suunnittelua. Ennen kuin ryhdyt järjestämään yritystapahtumaa, mieti tarkasti sen tavoitteet ja kohderyhmä. On tärkeää määrittää tapahtuman budjetti, aikataulu ja aihe. Wanha Satama tarjoaa monipuolisia tiloja erilaisiin tapahtumiin, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan.

Ryhmätyöskentely, seminaarit, juhlat tai koulutustilaisuudet – Wanha Sataman tiloissa on mahdollista toteuttaa monenlaisia tapahtumia. Valitse tila, joka luo oikeanlaisen tunnelman ja tarjoaa tarvitsemasi palvelut. Wanha Satama auttaa suunnittelussa ja tarjoaa ammattitaitoista apua tapahtuman toteuttamiseen.

2. Huomioi tekniset tarpeet

Yritystapahtumien onnistumiseen vaikuttavat myös tekniset tarpeet. Wanha Satama tarjoaa nykyaikaisen tekniikan ja ammattitaitoisen henkilökunnan, joka auttaa tapahtuman teknisten ratkaisujen toteuttamisessa. Äänentoisto, valaistus ja esitystekniikka on suunniteltu siten, että ne vastaavat vaativimpiakin tarpeita.

Ennen tapahtumaa kannattaa selvittää, mitä teknisiä tarpeita tapahtuma vaatii ja keskustella niistä Wanha Sataman ammattilaisten kanssa. He auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut ja varmistamaan tapahtuman teknisen sujuvuuden.

3. Tapahtuman ohjelma ja viihde

Yritystapahtuman ohjelma ja viihde luovat tapahtumalle oman tunnelmansa. Mieti, millainen ohjelma sopii parhaiten tapahtuman tavoitteisiin ja kohderyhmään. Wanha Satama tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia ohjelman toteuttamiseen.

Oli kyseessä sitten live-esiintyjä, DJ, teemailta tai liikunnallinen aktiviteetti, Wanha Satama auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman ohjelman toiveidesi mukaan. Ammattitaitoinen tapahtumatuotanto varmistaa, että ohjelma sujuu suunnitellusti ja tunnelma on juuri sellainen kuin haluat sen olevan.