Tilaa tapahtumat Wanhaan Satamaan – 120-vuotiaat tiilimakasiinit tarjoavat upeat tilat

Tervetuloa järjestämään tapahtumia Wanhaan Satamaan!

Tapahtuman järjestäminen Wanhassa Satamassa on helppoa ja mutkatonta. Me tarjoamme laadukkaat ratkaisut monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Wanhan Sataman yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit ovat todellisia taideteoksia, ja niistä voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka soveltuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin.

Wanha Satama sijaitsee erinomaisella paikalla, ja sinne on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä. Kaikki tilat ovat myös esteettömästi samassa tasossa, joten ne soveltuvat hyvin kaikille vieraille. Meiltä saat upeat tilat, huippuluokan tekniikan, loistavan ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä herkullisen ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan aina asiakkaan ja tilanteen mukaan.

Yksilölliset tarpeet tapahtumien keskiössä

Wanhan Sataman vahvuutena on se, että meidän palvelumme pohjautuvat aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Me haluamme tarjota sinulle juuri sellaisen tapahtumatilan ja -ratkaisun, joka sopii täydellisesti sinun tarpeisiisi. Voit luottaa siihen, että me hoidamme kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Yksi suuri vahvuutemme on myös yksityisyys, jonka tilamme tarjoavat. Voit varata koko tilan itsellesi, joten saat täyden luottamuksellisuuden ja rauhan tapahtumallesi. Olipa kyseessä sitten pieni kokous tai suuri konferenssi, meillä on tilat ja palvelut juuri sinulle.

Monipuoliset tilat kaikenkokoisille tapahtumille

Wanha Satama tarjoaa monipuoliset tilat, jotka soveltuvat kaikenkokoisille tapahtumille. Voit järjestää meillä pienet yritystapaamiset, suuret konferenssit, juhlalliset gaalat tai vaikkapa näyttävät konsertit. Tilamme mukautuvat tarpeisiisi ja pystymme luomaan juuri sellaisen kokonaisuuden, joka sopii tapahtumaasi täydellisesti.

Joten jos suunnittelet tapahtumaa, niin älä epäröi valita Wanhaa Satamaa. Me tarjoamme sinulle upeat tilat, yksilölliset ratkaisut, korkeatasoisen palvelun ja kaiken tarvittavan tapahtumatuotannon onnistuneen tilaisuuden takaamiseksi. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton tapahtuma!