Taideteokset tapahtuman järjestämisessä: Wanha Satama tarjoaa upeat tilat

Tapahtuman järjestäminen Wanhassa Satamassa

Tapahtuman järjestäminen Wanhassa Satamassa on helppoa ja vaivatonta. Me Wanha Satama tarjoamme laadukkaat ratkaisut monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat todellisia taideteoksia, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman tapahtumille. Tiloja voi muokata ja muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka soveltuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin.

Wanhassa Satamassa tapahtumien järjestäminen on tehty helpoksi asiakkaille. Tiloihimme on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä, ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Tapahtumajärjestäjä voi siis olla huoletta vieraiden saapumisesta ja esteettömyydestä. Wanha Satama tarjoaa upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun. Kokonaisuus suunnitellaan aina asiakkaan ja tilanteen mukaan, jotta tapahtuma olisi juuri sellainen kuin asiakas haluaa.

Yksityisyys ja tilojen joustavuus

Yksi isoimmista vahvuuksista Wanhassa Satamassa on yksityisyys, jonka tilat tarjoavat. Tila voidaan varata kokonaisuudessaan, jolloin asiakas saa kaikki tilat itselleen. Tämä mahdollistaa tapahtumien järjestämisen kaikenkokoisille yleisöille. Oli kyseessä pieni seminaari tai suuri yritystapahtuma, Wanha Satama taipuu tarpeisiin.

Tilojen joustavuus on myös suuri etu tapahtumien suunnittelussa. Wanha Satama tarjoaa mahdollisuuden muokata tilat ja luoda erilaisia kokonaisuuksia tapahtumille. Jokainen tapahtuma voidaan räätälöidä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Saat meiltä kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella, jolloin voit keskittyä tapahtuman sisältöön ja jättää järjestelyt meille ammattilaisille.

Laadukas ja mutkaton tapahtumajärjestely

Wanha Satama on tunnettu laadukkaasta tapahtumajärjestelystä. Meillä on pitkä kokemus erilaisten tapahtumien toteutuksesta, aina yritysjuhlista ja kongresseista erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa suunnittelussa ja tapahtuman läpiviennissä. Meillä voit luottaa siihen, että tapahtuma järjestetään ammattitaidolla ja tinkimättömällä asenteella.

Asiantuntevuus ja rento tunnelma ovat läsnä kaikessa tekemisessämme. Haluamme tehdä tapahtumien järjestämisestä helppoa ja mutkatonta asiakkaillemme. Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton tapahtuma Wanhassa Satamassa!