Kesäjuhlat 2024: Ohjelma, ruoka ja koristelu

IMG_9306

Juhlien suunnittelu

Kesän kohokohta on eittämättä lämpimien iltojen ja yöttömien öiden juhla. Wanha Satama tarjoaa täydellisen miljöön unohtumattomien kesäjuhlien järjestämiseen. Suunnittelun aloittaminen hyvissä ajoin varmistaa, että kaikki yksityiskohdat tulevat huomioiduiksi ja juhlista tulee juuri sellaiset kuin olet haaveillut.

Aluksi on tärkeää määritellä juhlien tyyli ja teema. Haluatko perinteisen suomalaisen juhannusjuhlan vai modernin kesäillan cocktail-tilaisuuden? Kun teema on selvillä, voit alkaa miettiä ohjelmaa, tarjoilua ja koristelua, jotka kaikki tukevat valittua teemaa ja luovat toivomasi tunnelman.

Ohjelman suunnittelu

Kesäjuhlien ohjelma on sydän, joka pitää vieraat viihtyneinä ja luo ikimuistoisia hetkiä. Wanha Satama tarjoaa monipuoliset puitteet niin live-musiikille, tanssiesityksille kuin muillekin aktiviteeteille. Mieti, millainen ohjelma sopii parhaiten juhliisi. Onko se bändi, joka soittaa kesäisiä hittejä, vai rento taustamusiikki, joka luo leppoisaa tunnelmaa?

Interaktiiviset ohjelmanumerot, kuten yhteislaulu tai leikkimieliset kilpailut, tuovat lisäenergiaa juhliin ja saavat vieraat tutustumaan toisiinsa. Wanha Satama voi auttaa sinua ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta voit keskittyä nauttimaan juhlasta yhdessä vieraittesi kanssa.

Ruokatarjoilu

Kesäjuhlien ruokatarjoilu on elementti, joka jää vieraiden mieleen. Wanha Satama tarjoaa herkullisia vaihtoehtoja niin perinteiseen suomalaiseen makuun kuin kansainvälisiin herkkuihin. Voit valita esimerkiksi grillattuja herkkuja, raikkaita salaatteja tai mereneläviä, jotka sopivat täydellisesti kesäiseen juhlaan.

Tarjoilun voi järjestää buffet-pöydässä, joka mahdollistaa monipuolisen ja runsaan valikoiman erilaisia makuja. Toisaalta, istuva illallinen luo elegantin ja intiimin tunnelman. Muista myös jälkiruokapöytä, joka kruunaa aterian ja tarjoaa makean lopun juhlille.

Koristelu

Koristelu luo juhlatilan tunnelman ja viimeistelee juhlien ilmeen. Wanha Satama tarjoaa upeat puitteet koristelulle, olipa kyseessä sitten luonnonkukista somistettu juhannuspöytä tai modernit valosarjat ja lyhdyt, jotka luovat taianomaista tunnelmaa. Valitse koristelu, joka heijastaa juhlien teemaa ja omaa tyyliäsi.

Käytä hyväksesi kesän värejä ja materiaaleja. Esimerkiksi pellavapöytäliinat, tuoreet marjat koristeina ja värikkäät kukka-asetelmat tuovat kesän tuntua juhliin. Älä unohda ulkotiloja – lyhtyjen ja kynttilöiden avulla voit luoda viihtyisän ja kutsuvan tunnelman myös puutarhaan tai terassille.