Julkaisutilaisuudet ja Wanha Satama: täydellinen yhdistelmä menestyksekkäälle lanseeraukselle

Yritystapahtumat: Muuttumattomat maisemat uudelle menestykselle

Wanha Satama on täydellinen paikka yritystapahtumille. Yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit tarjoavat upeat ja muuttumattomat maisemat, jotka inspiroivat ja luovat ainutlaatuisen tunnelman. Tapahtumatilan järjestäminen Wanhassa Satamassa on helppoa, sillä meillä on laaja kokemus ja ammattitaito toteuttaa monipuoliset tapahtuma- ja tilaisuustarpeet.

Tilamme soveltuvat niin pienille kuin suurille yritystapahtumille, ja voimme mukautua tarpeisiisi alusta loppuun. Järjestämme kaiken tarvittavan, olipa kyseessä sitten tuotteiden lanseeraus, rekrytilaisuus tai yritysjuhlat. Villeistä pikkujouluista edustustilaisuuksiin, me tarjoamme ratkaisun jokaiseen tilaisuuteen. Yritystapahtumien keskiössä on aina asiakkaan yksilölliset tarpeet, ja pyrimme suunnittelemaan jokaisen tapahtuman juuri sinun toiveitasi vastaavaksi.

Häät: Täydellinen tanssilattia ja upeat maisemat

Mikäli olet suunnittelemassa täydellistä häätapahtumaa, Wanha Satama tarjoaa upeat puitteet unohtumattomalle päivällesi. Tiloissamme on mahdollista järjestää niin vihkitilaisuus kuin hääjuhlatkin. Tarjoamme kaiken tarvittavan aina tilojen sisustuksesta valaistukseen, jotta saat juuri sinun näköiset ja tunteita herättävät häät.

Yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit luovat upeat puitteet hääjuhlalle ja tarjoavat täydellisen tanssilattian juhlavalle ensitanssille. Maisemat Wanhan Sataman ikkunoista ovat vertaansa vailla, ja tarjoavat upeat näkymät merelle ja kaupunkiin. Haluatpa sitten järjestää upean pihanäytöksen tai romanttisen juhlan sisätiloissa, me voimme auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi häät.

Lanseeraus: Tee vaikutus uudella tuotteellasi

Wanhassa Satamassa saat kaiken tarvitsemasi tuotteittesi lanseeraukselle. Luomme yhdessä kanssasi tapahtuman, joka tekee vaikutuksen sekä sinuun että vieraisiisi. Tarjoamme tekniset ratkaisut, henkilökunnan ja suunnittelupalvelun varmistaaksemme, että tuotteesi saa ansaitsemaansa huomiota.

Tilaamme voit varata kokonaisuudessaan, jolloin sinulla on täysi hallinta tilan ulkoasusta ja tunnelmasta. Voit luoda juuri sellaisen ympäristön, joka täydentää ja korostaa uutta tuotettasi. Me huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen – uuden tuotteesi esittelemiseen maailmalle.