Järjestä vaivatta yritysjuhlat Helsingissä: Wanha Satama hoitaa kaiken puolestasi.

Järjestä vaivatta yritysjuhlat Helsingissä: Wanha Satama hoitaa kaiken puolestasi.

Suuren yritysjuhlan järjestäminen voi olla stressaavaa puuhaa. Tarvitaan tila, tekniikka, ohjelma, ravintolapalvelut ja paljon muuta. Onneksi Helsingissä sijaitseva Wanha Satama hoitaa kaiken puolestasi. Wanha Satama on alansa ammattilainen, joka tarjoaa laadukkaita ratkaisuja monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin.

Laadukkaat tilat lukuisiin eri tarpeisiin

Wanha Satama kätkee sisäänsä yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit, jotka ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Riippumatta siitä, järjestetäänkö yritysjuhlat pienelle tiimille vai suurelle konsernille, Wanha Satama pystyy tarjoamaan sopivat tilat ja tekniikan tapahtuman tarpeiden mukaan.

Yksi Wanhan Sataman suurimmista vahvuuksista on esteettömyys. Kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa, joten ne sopivat hyvin myös liikuntarajoitteisille vieraille. Lisäksi julkisilla kulkuvälineillä on vaivatonta saapua Wanhaan Satamaan, mikä tekee tilan valinnasta entistä houkuttelevampaa yrityksille.

Asiakaslähtöinen tapahtumatuotanto

Wanha Satama on tunnettu siitä, että he panevat asiakkaan tarpeet aina keskiöön. Wanhan Sataman tapahtumatuotanto suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan, joten jokainen yritysjuhla on yksilöllinen.

Kun valitset Wanhan Sataman yritysjuhlien järjestämispaikaksi, saat kaiken tarvittavan avaimet käteen -periaatteella. Tila tarjoaa upeat tilat, laadukkaan tekniikan, monipuolisen ohjelman ja herkullisen ravintolapalvelun. Wanha Satama hoitaa kaiken puolestasi, joten voit keskittyä oleelliseen, eli nauttimaan juhlista yhdessä työtovereidesi kanssa.

Wanhan Sataman iso vahvuus on myös yksityisyys. Tila voidaan varata kokonaisuudessaan, jolloin saatte kaikki puitteet käyttöönne vain oman yrityksen käyttöön. Tämä tarjoaa ainutlaatuisen ja intiimin tunnelman yritysjuhliin, joita arvostetaan yhä enemmän nykypäivänä.