Järjestä unohtumattomat tuotantotapahtumat Wanhan Sataman upeissa tiloissa Helsingissä

Yritystapahtumat Wanhan Sataman upeissa tiloissa Helsingissä

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin.

Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Tuotanto Wanhan Sataman upeissa tiloissa Helsingissä

Wanha Satama tarjoaa upeat puitteet tapahtumien tuotantoon. Monipuoliset tilat mahdollistavat erilaisten tuotantojen järjestämisen ja tilojen muokattavuus mahdollistaa tarpeiden mukaisen kokonaisuuden luomisen. Meillä on pitkä kokemus ja asiantuntemus tapahtumatuotannosta, joten voit luottaa siihen, että tapahtuman tuotanto sujuu ammattitaitoisesti ja laadukkaasti.

Tekniikkamme on huippuluokkaa ja pystymme tarjoamaan laaja-alaisia tuotantopalveluita, kuten valaistusta, äänentoistoa, videosisältöä ja esiintyjätarpeiden huomioimista. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta suunnittelemme tapahtuman tuotannon ja varmistamme sen sujuvuuden alusta loppuun saakka.

Pikkujoulut Wanhan Sataman upeissa tiloissa Helsingissä

Wanha Satama on täydellinen paikka pikkujoulujen järjestämiseen. Upeat tilat ja tunnelmallinen miljöö luovat ainutlaatuisen juhlahetken työporukalle. Voit valita tilojemme joukosta juuri omaan porukkaasi sopivan kokoisen kokonaisuuden. Tarjoamme myös ravintolapalveluita, joten voit nauttia herkullisesta ruoasta ja juomista samassa paikassa, missä juhlat tapahtuvat.

Järjestämme pikkujouluihin mieleenpainuvaa ohjelmaa, joka saa koko porukan innostumaan. Voit valita esimerkiksi livemusiikkia, DJ:tä, teemaillan tai erilaisia pikkujouluperinteitä. Me huolehdimme siitä, että pikkujoulut Wanhan Sataman upeissa tiloissa Helsingissä ovat unohtumattomat ja hauskaa ajanvietettä kollegoiden kanssa.