Få inspiration och idéer för dina företagsevenemang på Wanha Satama

Skapa minnesvärda företagsevenemang på Wanha Satama

1. En unik och inspirerande plats för evenemang

På Wanha Satama erbjuder vi en unik och inspirerande plats för företagsevenemang. Våra över 120 år gamla tegelmagasin är som konstverk i sig och ger en autentisk och speciell atmosfär till varje tillfälle. Med vår flexibla utformning kan vi skapa olika scenarier för evenemang i storlekar från 40 till 2000 deltagare.

Våra lokaler är också lättillgängliga med kollektivtrafik och alla utrymmen är rullstolsanpassade och på samma nivå. När du väljer Wanha Satama som din evenemangsplats kommer du att få tillgång till fantastiska lokaler, toppmodern teknik, skräddarsydd programplanering och mat- och dryckesservice som anpassas efter dina behov och situationen. Vi strävar alltid efter att möta våra kunders individuella behov och kan erbjuda en helhetslösning med ”nycklar i hand”. Ett av våra starka sidor är möjligheten till avskildhet och integritet som våra lokaler erbjuder, då hela utrymmet kan bokas exklusivt för ditt evenemang, oavsett storlek.

2. Få inspiration och idéer för ditt evenemang

Att planera och organisera ett framgångsrikt företagsevenemang kan vara utmanande. Men på Wanha Satama är vi här för att hjälpa till! Vårt erfarna team av evenemangsexperter och projektledare står till ditt förfogande för att ge dig inspiration och idéer som tar ditt evenemang till nästa nivå.

Våra samarbetspartners och nätverk av professionella leverantörer kan bidra med kreativa koncept och innovativa lösningar för ditt evenemang. Oavsett om det är en företagskonferens, produktlansering eller en festlig gala, kan vi skapa en minnesvärd upplevelse för både dig och dina gäster.

3. Skräddarsydda lösningar för ditt företagsevenemang

Vi förstår att varje företagsevenemang är unikt och har sina egna specifika mål och krav. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just ditt evenemang och dina önskemål. Vårt team kommer att arbeta nära dig för att förstå dina behov och skapa en plan som passar perfekt för din verksamhet.

Oavsett om ditt fokus är på att inspirera dina anställda, stärka teamet eller nå ut till nya kunder och samarbetspartners, kan vi hjälpa dig att uppnå dina mål. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom evenemangsplanering kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att bli en framgång.

4. Tekniskt stöd för ditt evenemang

Vi erbjuder inte bara vackra evenemangslokaler, utan också toppmodern teknik som kan förbättra och stödja ditt evenemang. Vårt tekniska team är erfaret och välutrustat för att hantera alla tekniska behov som kan uppstå under ditt evenemang.

Från ljud- och ljussystem till videoprojektorer och skärmar kan vi hjälpa dig att leverera en imponerande och smidig teknisk upplevelse för dina deltagare. Vi ser till att allt fungerar som det ska, så att du kan fokusera på att göra ditt evenemang till en minnesvärd upplevelse för alla.