Esteetön ja vaivaton tapahtumien järjestäminen Wanhan Sataman tiloissa

Esteetön ja vaivaton tapahtumien järjestäminen Wanhan Sataman tiloissa

Tervetuloa Wanhaan Satamaan, paikkaan jossa tapahtumien järjestäminen on helppoa ja vaivatonta. Meillä toteutamme laadukkaat ratkaisut monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia, ja tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40-2000 hengen tapahtumiin.

Yksi suuri etumme on esteettömyys. Wanha Satama sijaitsee samassa tasossa ja sinne on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä. Haluamme taata kaikille asiakkaillemme helpon pääsyn tiloihimme, jotta tapahtumaan osallistuminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Esteettömyyden lisäksi tilamme tarjoavat myös yksityisyyttä, sillä tilan voi varata kokonaisuudessaan. Tämä antaa mahdollisuuden järjestää tapahtumia kaiken kokoisille seurueille ja varmistaa tapahtuman olevan yksityinen ja rauhallinen.

Wanhan Sataman monipuoliset palvelut

Wanha Satama tarjoaa asiakkailleen kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Saat upeat tilat, moderneimman tekniikan, monipuolisen ohjelman ja ammattitaitoisen tapahtumatuotannon. Toteutamme tapahtumasi juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan, oli kyseessä sitten yritysjuhla, seminaari, häät tai muu tilaisuus.

Asiakkaan yksilölliset tarpeet ovat tapahtumiemme keskiössä. Meistä on tärkeää kuunnella tarkkaan asiakkaamme toiveita ja mieltymyksiä, jotta voimme luoda juuri sellaisen tapahtuman kuin hän haluaa. Voit siis luottaa siihen, että saat meiltä tapahtuman, joka vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi. Haluamme tehdä tapahtumasi onnistumisen varmaksi ja tarjoamme tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella kaikki tarvittavat palvelut.

Ravintolapalvelut ja tapahtumien kokonaisvaltainen suunnittelu

Wanha Satama tarjoaa myös laadukkaat ravintolapalvelut tapahtumiesi tueksi. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva ruokailukokonaisuus, oli kyseessä sitten cocktailtilaisuus, seisova pöytä tai illallinen. Ravintolapalvelumme pitää huolen siitä, että tapahtumasi tarjoilu on herkullista ja ammattitaitoisesti toteutettua.

Kokemuksemme ja osaamisemme tapahtumien suunnittelussa auttaa sinua luomaan juuri sellaisen tapahtuman kuin haluat. Ammattitaitoiset tapahtumatuottajamme auttavat sinua suunnittelemaan tapahtuman ohjelman niin, että se täyttää toiveesi ja tarpeesi. Yhdessä varmistamme tapahtumasi sujuvuuden ja onnistumisen alusta loppuun asti.

Tervetuloa Wanhaan Satamaan, paikkaan jossa tapahtumien järjestäminen on helppoa, vaivatonta ja onnistuu juuri sinun tarpeidesi mukaan. Meillä voit luottaa siihen, että saat laadukkaan tapahtuman, joka vastaa odotuksiasi ja tekee siitä unohtumattoman.