Juhlatilaiksi Wanha Satama – täydellinen valinta ikimuistoisiin juhliin

Tervetuloa ikimuistoisiin juhliin Wanhaan Satamaan
——————————————————————-

Yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit tarjoavat upeat juhlatilat

Wanha Satama on täydellinen valinta ikimuistoisiin juhliin. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit luovat upeat ja uniikit puitteet erilaisille tapahtumille ja tilaisuuksille. Tilat voidaan muokata eri kokonaisuuksiksi, jolloin ne soveltuvat niin pienemmille 40 hengen juhlille kuin massiivisemmille 2000 hengen tapahtumille. Wanha Satama tarjoaa aidosti inspiroivat tilat, jotka tekevät juhlistasi ikimuistoiset.

Lisäksi tilojen helppo saavutettavuus on yksi iso valtti Wanhaa Satamaa valittaessa juhlatilaksi. Voit saapua tiloihin vaivattomasti julkisilla kulkuvälineillä, ja kaikki tilat ovat esteettömässä tasossa. Tämä tekee tilojen käytöstä helpompaa ja vaivattomampaa kaikille juhliin osallistuville.

Räätälöity palvelu juuri sinun tarpeisiisi

Wanha Satama tarjoaa enemmän kuin vain upeat tilat juhliisi. Meiltä saat myös täyden palvelun tapahtumatuotannon. Suunnittelemme ja toteutamme juhlat juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäivät tai yrityksen pikkujoulut, me järjestämme kaiken puolestasi. Wanha Satama on erikoistunut yksilöllisiin tarpeisiin, joten voit olla varma, että juhlasi tulevat olemaan täysin uniikit ja juuri sinun näköisesi.

Yksi Wanhan Sataman isoista vahvuuksista on yksityisyys. Tila voidaan varata kokonaisuudessaan itselleen, joten voit juhlia omassa rauhassa ja haluamallasi tavalla. Meiltä löytyy myös ravintolapalvelut, joten sinun ei tarvitse huolehtia tarjoilusta erikseen. Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella ja voit keskittyä nauttimaan juhlastasi täysin siemauksin.

Kaikenkokoiset juhlat Wanhan Sataman upeissa tiloissa

Riippumatta siitä, minkä kokoista tapahtumaa suunnittelet, Wanha Satama tarjoaa upeat puitteet juhliinne. Tilamme joustavat ja mukautuvat eri tarpeisiin, joten voit luottaa siihen, että juhlat sujuvat mutkattomasti ja juuri niin kuin olet suunnitellutkin.

Olipa kyseessä sitten pieni ja intiimi illanvietto tai suurempi yritystapahtuma, Wanha Satama on täydellinen juhlatila valinta. Vanhat tiilimakasiinimme luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka takaa ikimuistoiset juhlat kaikille vieraille. Suuret tilamme mahdollistavat myös erilaisten ohjelmien järjestämisen, joten voit tarjota juhlavieraillesi unohtumattoman kokemuksen.

Joten älä enää etsi juhlatilaa, Wanha Satama on täydellinen valinta ikimuistoisiin juhliin. Tarjoamme upeat tilat, räätälöidyn palvelun ja ainutlaatuisen tunnelman, joka tekee juhlistasi unohtumattomat. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juhlat, joista kaikki puhuvat vielä pitkään!