Wanha Satama: Yritystilaisuudet ensiluokkaisissa tapahtumatiloissa

Monipuoliset tilat monenlaisiin tapahtumiin

Wanha Satama tarjoaa ensiluokkaiset tilat erilaisiin yritystilaisuuksiin. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit ovat todellisia taideteoksia, jotka on muokattu monipuoliseksi tapahtumapaikaksi. Tiloista voidaan luoda lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka soveltuvat pienistä 40 hengen tilaisuuksista jopa 2000 hengen tapahtumiin.

Wanha Satama tarjoaa vaivattoman pääsyn julkisilla kulkuneuvoilla ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Tilat ja palvelut suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Wanha Satama tarjoaa upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotta jokainen tilaisuus onnistuu mahdollisimman hyvin. Wanha Satama tarjoaa myös avaimet käteen -periaatteella kaiken tarvittavan tilaisuuden järjestämiseen.

Yksityisyys ja rauhallisuus tilaisuuksien ytimessä

Yksi Wanhan Sataman suurista vahvuuksista on yksityisyys. Tila voidaan varata kokonaisuudessaan, mikä takaa rauhallisen ja yksityisen ympäristön tapahtumille. Olipa kyseessä pieni neuvottelutilaisuus tai suuri yritystapahtuma, Wanha Satama tarjoaa sopivat puitteet.

Yksityisyys luo rennon ja intiimin ilmapiirin, jossa yritys voi keskittyä olennaiseen. Wanha Satama huolehtii kaiken käytännön järjestelyistä, jolloin asiakas voi keskittyä vain tilaisuuden sisältöön. Asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet ovat aina tapahtuman keskiössä, ja tila räätälöidään jokaiselle asiakkaalle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Rentous ja ammattimaisuus yhdistyvät

Wanha Satama tarjoaa asiantuntevaa, mutta samalla rennon ja mutkattoman palvelua yritystilaisuuksiin. Tila huokuu historiaa ja arvokkuutta, mutta palvelu on aina ystävällistä ja joustavaa. Wanha Satama haluaa tehdä tilaisuutesi onnistumisesta helppoa ja vaivatonta.

Wanha Satama pystyy hoitamaan kaikki tarvittavat järjestelyt aina tilojen suunnittelusta tekniseen toteutukseen ja ohjelman järjestämiseen. Ravintolapalvelut suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan, ja laadukas ruoka ja juoma ovat osa ensiluokkaista kokemusta. Rentous ja ammattimaisuus yhdistyvät täydellisesti Wanhan Sataman palveluissa.