Wanha Satama: Tapahtumatila täynnä mahdollisuuksia kirjajulkaisuihin

Wanha Satama: Tapahtumatila täynnä mahdollisuuksia kirjajulkaisuihin

Oletko julkaisemassa uutta kirjaa ja etsit sopivaa tapahtumatilaa sen julkaisemistilaisuudelle? Wanha Satama on täydellinen paikka sinulle! Tapahtuman järjestäminen Wanhassa Satamassa on helppoa ja ammattitaitoista. Meillä voit luottaa siihen, että toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin.

Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia, ja ne tarjoavat upeat puitteet erilaisille tapahtumille. Wanha Satama voi muokkautua 40 – 2000 hengen tapahtumiin ja tarjoaa lukuisia erilaisia tilakokonaisuuksia. Tilojen esteetön sijainti samassa tasossa takaa sen, että kaikki vieraamme pääsevät helposti paikalle julkisilla kulkuvälineillä.

Wanhan Sataman monipuoliset palvelut

Kun valitset Wanhan Sataman kirjan julkaisemistilaisuuden tapahtumapaikaksi, saat paljon enemmän kuin vain viihtyisän tilan. Tarjoamme myös erilaisia teknisiä ratkaisuja, ammattitaitoisen ohjelman suunnittelun ja tapahtumatuotannon sekä korkealaatuisen ravintolapalvelun. Kaikki palvelumme suunnitellaan asiakkaan ja tilaisuuden tarpeiden mukaan.

Wanha Satama panostaa vahvasti asiakaskeskeisyyteen, ja ymmärrämme, että jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen. Siksi tarjoammekin kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Voit luottaa siihen, että kirjajulkaisutilaisuutesi toteutuu juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Yksityisyys on iso vahvuutemme, ja tilamme voidaan varata kokonaisuudessaan, mikä tarjoaa puitteet kaikenkokoisille tapahtumille.

Ota yhteyttä ja varaa Wanha Satama kirjajulkaisullesi!

Jos etsit täydellistä tapahtumatilaa kirjan julkaisemistilaisuudelle, Wanha Satama on juuri se paikka, jota olet etsinyt. Takaamme sinulle mutkattoman järjestelyprosessin, laadukkaan palvelun ja upeat tilat. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset kirjajulkaisutapahtumat Wanhassa Satamassa!