Wanha Satama: esteettömät tilat kaikille tapahtumille Helsingissä

Yritystapahtumat Wanha Satamassa – Tyylikkäät ja monipuoliset tilat

Wanha Satama on täydellinen paikka järjestää yritystapahtumia Helsingissä. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit luovat upean ja uniikin tunnelman, joka tekee tapahtumastanne ikimuistoisen. Tilat voidaan helposti muokata vastaamaan 40 – 2000 hengen tapahtumien tarpeita.

Me Wanha Satamassa haluamme tehdä tapahtumienne järjestämisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Tarjoamme asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella kaiken tarvittavan ohjelmasta tekniseen toteutukseen ja ravintolapalveluista tilojen suunnitteluun. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään luomaan juuri teidän yrityksellenne sopivan tapahtuman.

Tapahtumien tuotanto – Laadukas toteutus ammattitaidolla

Wanha Satama on tunnettu laadukkaasta tapahtumatuotannostaan. Olipa kyseessä yrityksen pikkujoulut, vuosijuhlat tai koulutustilaisuudet, me huolehdimme jokaisesta yksityiskohdasta. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa suunnittelemaan tapahtuman ohjelman, valitsemaan sopivat esiintyjät ja hoitamaan tekniikan ja tuotannon sujuvasti.

Tilan monipuolisuus mahdollistaa erilaisten tapahtumien järjestämisen samassa paikassa. Wanha Satama tarjoaa tilat myös julkaisutilaisuuksille, kirjajulkaisuille ja levyjulkkareille. Tilojen esteettömyys on tärkeä osa palveluitamme, joten kaikki tilat ovat samassa tasossa ja helposti saavutettavissa.

Esiintyjät ja viihde – Unohtumattomat hetket tapahtumissanne

Wanha Satama tarjoaa loistavan mahdollisuuden valita juuri teidän tapahtumaanne sopivat esiintyjät. Olipa kyseessä muotinäytös, yritysjuhlat tai lanseeraus, me autamme teitä löytämään oikeat taiteilijat tai bändit tapahtumanne tunnelman nostattamiseen. Esiintyjät voivat käyttää tilan upeaa akustiikkaa hyväkseen ja loihtia unohtumattomia hetkiä tapahtumaan osallistuville.

Wanha Satama tarjoaa monipuoliset tilat ja ammattitaitoisen tiimin, jotka mahdollistavat onnistuneen tapahtuman järjestämisen. Olipa kyseessä yritystapahtumat, julkkaisutilaisuudet tai häät, me Wanha Satamassa haluamme tehdä tilaisuudestanne ikimuistoisen ja antaa asiakkaamme ainutlaatuisen kokemuksen.