Wanha Satama: järjestä unohtumattomat tilaisuudet upeissa tiilimakasiineissa

Yritystapahtumat Wanha Satamassa: tunnelmallisia tilaisuuksia upeissa tiilimakasiineissa

Wanha Satama on täydellinen tapahtumatila yritysjuhliin ja yritystapahtumiin. Yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit tarjoavat upeat puitteet unohtumattomille tilaisuuksille. Wanha Satama on tunnettu laadukkaista ratkaisuistaan monipuolisiin tapahtumatarpeisiin, ja tilojen muokattavuus mahdollistaa kokonaisuuksien luomisen 40–2000 hengelle.

Saapuminen Wanhaan Satamaan on helppoa julkisilla kulkuvälineillä, ja kaikki tilat sijaitsevat esteettömästi samassa tasossa. Järjestäessäsi yritystapahtumaa Wanha Satamassa voit luottaa saavasi kaiken tarvittavan saman katon alta. Tarjoamme upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä laadukkaan ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan aina asiakkaan ja tilanteen mukaan. Wanhan Sataman ammattitaitoinen tiimi varmistaa, että tapahtumanne sujuu mutkattomasti ja täyttää kaikki odotukset.

Pikkujoulut Wanha Satamassa: luo unohtumaton juhla tunnelmallisessa miljöössä

Pikkujoulut Wanha Satamassa takaavat ikimuistoisen juhlan työporukallesi. Tiilimakasiinien taidokkaasti suunnitellut tilat luovat lämpimän ja tunnelmallisen ilmapiirin, jossa voi rentoutua ja nauttia juhlasta. Tilojen monipuolisuus mahdollistaa pikkujoulujen järjestämisen niin pienemmille kuin suuremmille ryhmille.

Wanhan Sataman ravintolapalvelu tarjoaa herkulliset tarjoilut pikkujouluihin. Olipa kyseessä perinteiset jouluruoat tai modernimmat vaihtoehdot, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Tapahtumatuotannon ammattilaiset auttavat luomaan juuri teidän työporukalle sopivan ohjelman. Haluatte sitten viihdyttävää musiikkia, aktiviteetteja tai vaikkapa teemalla toteutettua ohjelmaa, Wanha Satama toteuttaa toiveenne.

Vuosijuhlat Wanha Satamassa: juhli merkittävää virstanpylvästä upeissa puitteissa

Vuosijuhlat Wanha Satamassa ovat hieno tapa juhlistaa yrityksen tai yhdistyksen merkittävää saavutusta. Tiilimakasiinien historiallinen tunnelma antaa juhlille arvokkuutta ja juhlavuutta. Wanha Satama tarjoaa täydelliset tilat vuosijuhlien järjestämiseen, oli kyse sitten pienemmästä tai suuremmasta juhlasta.

Wanhan Sataman monipuoliset tilat mahdollistavat erilaisten vuosijuhlien toteuttamisen. Olipa kyseessä muodollisempi tilaisuus tai rennompi illanvietto, Wanha Satama pystyy luomaan juuri sellaisen ilmapiirin ja tunnelman kuin haluatte juhliinne. Juhlienne ohjelma voi sisältää esimerkiksi juhlapuheita, musiikkiesityksiä tai palkintojenjakotilaisuuksia. Wanha Satama on täysin joustava ja kykenee luomaan juuri teidän toiveidenne mukaiset vuosijuhlat.