Wanha Satama: räätälöidyt ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan

Wanha Satama: räätälöidyt ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin.

Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Yritystapahtumat

Wanha Satama tarjoaa täydelliset puitteet erilaisten yritystapahtumien järjestämiseen. Olipa kyseessä kokous, seminaari tai yritysjuhlat, voit luottaa siihen, että me huolehdimme kaikista yksityiskohdista. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa suunnittelemaan tapahtumasta juuri sellaisen kuin haluat – oli kyseessä sitten lanseeraus, rekrytilaisuus tai edustustilaisuus.

Pikkujoulut

Pikkujoulukausi on Wanhaan Satamaan erityisen suosittu aika. Oli kyseessä sitten pieni tai suuri seurue, meillä on tarjota tilat ja palvelut täydelliselle pikkujoulutapahtumalle. Voit nauttia herkullisesta ruoasta ja juomasta, tanssia lattialla, ja pitää hauskaa yhdessä työkavereiden kanssa. Rento ilmapiiri ja upeat tilat luovat täydellisen pohjan ikimuistoiselle pikkujoulutapahtumalle.

Esiintyjät

Wanha Satama tarjoaa upeat tilat esiintyjille ja artisteille. Olipa kyseessä sitten musiikkiesitys, teatteriesitys tai stand-up-ilta, meillä on tarjota kaikki tarvittavat tilat ja tekniikka. Ammattitaitoinen ääniteknikkomme ja valosuunnittelijamme takaavat, että esiintyjien ääni ja valaistus ovat juuri sellaiset kuin pitääkin. Lisäksi voimme auttaa tapahtuman markkinoinnissa ja lipunmyynnissä, jotta saat mahdollisimman paljon kävijöitä.