Unohtumattomat pikkujoulut Helsingissä – Varaa tila Wanhasta Satamasta

Tee unohtumaton valinta pikkujoulujärjestelyillesi

Pikkujoulukauden lähestyessä on aika suunnitella tämän vuoden ikimuistoiset juhlat. Jos haluat järjestää tapahtumasi Helsingissä, tässä on sinulle loistava vaihtoehto – Wanhasta Satamasta varattava tila. Wanha Satama tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset ratkaisut erilaisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit muodostavat upean miljöön, johon voi rakentaa tilan 40 – 2000 hengen tapahtumiin.

Wanhaan Satamaan on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä, ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Täältä saat kaikki tarvitsemasi palvelut aina tiloista tekniikkaan, ohjelmaan ja tapahtumatuotantoon sekä ravintolapalveluihin. Palvelut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja tapahtuman luonteen mukaan, joten voit olla varma, että kaikki sujuu juuri niin kuin haluat.

Yksityisyys ja joustavuus

Wanhassa Satamassa vahvuutena on myös yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata kokonaan itselleen, jolloin saat täyden hallinnan tilasta ja sen käytöstä. Tämä mahdollistaa tapahtumien järjestämisen täysin omien toiveidesi mukaan. Haluatko luoda rennon ja rentouttavan ilmapiirin vai kenties täysin teemallisen juhlan? Wanha Satama antaa sinulle vapaat kädet luoda juuri sellaisen tapahtuman kuin mielesi tekee.

Järjestämällä pikkujoulut Wanhassa Satamassa varmistat unohtumattomat juhlat, jotka jäävät pitkäksi aikaa kaikkien mieleen. Sinun tarvitsee vain kertoa meille toiveesi, ja me huolehdimme loppuun asti. Saat tarvittaessa avaimet käteen -palvelua, jolloin voit keskittyä täysin nauttimaan juhlista ja seurasta. Me hoidamme kaiken muun puolestasi.

Varaa tila Wanhasta Satamasta

Teet helpon ja varman valinnan valitsemalla Wanhasta Satamasta tilan pikkujouluillesi. Upea miljöö, monipuoliset palvelut ja pienimmätkin yksityiskohdat huomioiva asiantunteva henkilökunta takaavat, että juhlistasi tulee unohtumattomat. Älä jää miettimään, vaan varaa tilasi jo tänään. Ole nopea, sillä suosituimmat päivät täyttyvät nopeasti!