Tapahtumien järjestäminen helppoa Wanhan Sataman upeissa tiloissa

Tervetuloa Wanhan Sataman upeisiin tiloihin

Tapahtumien järjestäminen on helppoa Wanhan Sataman upeissa tiloissa, joissa toteutamme laadukkaat ratkaisut monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat todellisia taideteoksia, ja tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka soveltuvat tapahtumiin 40 – 2000 hengelle. Wanha Satama sijaitsee keskeisellä paikalla, ja sinne on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä. Lisäksi kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa, mikä tekee tapahtumiemme järjestämisestä erittäin kätevää.

Wanhasta Satamasta saat kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Tarjoamme upeat tilat, laadukkaan tekniikan, monipuolisen ohjelman ja ammattitaitoisen tapahtumatuotannon. Ravintolapalvelumme on suunniteltu asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan, joten voimme luoda juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Tapahtumien keskiössä ovat aina asiakkaan yksilölliset tarpeet, ja pyrimme toteuttamaan ne avaimet käteen -periaatteella. Tärkeä vahvuutemme on myös yksityisyys, jonka tilamme tarjoaa. Voit varata tilan itsellesi kokonaisuudessaan, mikä mahdollistaa tapahtumien järjestämisen kaikenkokoisilla ja erilaisilla tarpeilla.

Monipuoliset tilat ja palvelut

Wanhassa Satamassa on tarjolla monipuoliset tilat erilaisiin tapahtumiin. Tilamme soveltuvat niin pienille kokouksille, suurille seminaareille kuin näyttäville juhlillekin. Meillä on myös mahdollisuus toteuttaa useampia eri tapahtumia samanaikaisesti, sillä tiloista voidaan muokata eri osioita tarpeiden mukaan.

Wanhassa Satamassa sinun ei tarvitse huolehtia tekniikasta, sillä meillä on käytössämme nykyaikainen ääni- ja valotekniikka. Voit luottaa siihen, että ääni kuuluu selkeästi ja valot korostavat tilan tunnelmaa. Tarvittaessa meillä on myös ammattitaitoiset tapahtumatuottajat, jotka auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumasi juuri toiveidesi mukaan.

Rentoa ja mutkatonta tunnelmaa

Wanha Satama haluaa tarjota asiakkailleen asiantuntevaa, mutta samalla rentoa palvelua. Haluamme, että tapahtumien järjestäminen kanssamme on helppoa ja vaivatonta, joten olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa tarpeissasi. Meihin voit luottaa, kun haluat varmistaa onnistuneen ja unohtumattoman tapahtuman. Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva tapahtuma Wanhaan Satamaan!