Pikkujoulujen uusi koti – Tutustu Wanhaan Satamaan

Pikkujoulujen uusi koti – Tutustu Wanhaan Satamaan

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Monipuoliset tilat erilaisille tapahtumille

Wanhan Sataman tilat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia erityyppisille tapahtumille. Halusitpa järjestää pienemmän kokouksen tai suuremman yritystapahtuman, Wanha Satama pystyy tarjoamaan sopivan tilan tarpeidesi mukaan. Tilat voidaan muokata lukuisiksi erilaisiksi kokonaisuuksiksi, jolloin voit luoda juuri tietyn tunnelman ja ilmapiirin tapahtumallesi.

Wanhan Sataman tiloihin mahtuu 40 – 2000 henkeä, joten voit olla varma, että tilassa riittää tilaa kaikille vieraillesi. Tilat ovat esteettömästi samassa tasossa, joten kenenkään ei tarvitse huolehtia portaiden kiipeämisestä. Lisäksi tilaan on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä, joten vieraiden liikkuminen paikan päälle sujuu vaivattomasti.

Laadukkaat palvelut ja yksilölliset tarpeet huomioon ottava suunnittelu

Wanhan Sataman tarjoamat palvelut eivät rajoitu pelkästään tiloihin. Me huolehdimme myös tekniikasta, ohjelmasta ja tapahtumatuotannosta, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan tapahtumasta. Ravintolapalvelumme suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan, jolloin voit tarjota vieraillesi herkullisen tarjoilun tapahtuman yhteydessä.

Asiakkaan yksilölliset tarpeet ovat tapahtumissamme aina keskiössä. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtuman juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Kaiken tämän voit lisäksi saada avaimet käteen -periaatteella, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia tapahtuman järjestelyistä. Me hoidamme kaiken puolestasi, jotta voit nauttia pikkujoulujen upeasta tunnelmasta ilman stressiä.