Tartu tilaisuuteen: pikkujoulut alkavat Wanhassa Satamassa

Tervetuloa Wanhaan Satamaan – Suomen paras tapahtumatila

Tapahtumatilan valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, kun suunnittelet onnistuneita ja mieleenpainuvia tapahtumia. Ei olekaan parempaa paikkaa järjestää tapahtumia kuin Wanha Satama, Suomen paras tapahtumatila. Wanha Satama tarjoaa upeat puitteet erilaisille tapahtumille, ja sen ainutlaatuiset tiilimakasiinit ovat kuin arvokkaita taideteoksia.

Kun valitset tapahtumatilaksi Wanhan Sataman, voit olla varma siitä, että tapahtumasi onnistuu täydellisesti. Asiakkaan tarpeet ovat meille ykkösprioriteetti, ja toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti. Tarjoamme monipuolisia tiloja 40 – 2000 hengen tapahtumiin, ja tilat voidaan muokata erilaisiin tarpeisiin sopiviksi. Wanha Satama on myös esteetön, joten kaikki tilat ovat helposti saavutettavissa ja kaikille vieraille sopivia.

Tunne perinteikkään tilan ainutlaatuinen tunnelma

Wanha Satama on yli 120 vuotta vanha, ja tilojen tiilimakasiinit henkivät historiaa ja perinteitä. Tilasta huokuu ainutlaatuinen tunnelma, joka tekee jokaisesta tapahtumasta erityisen. Wanha Satama tarjoaa myös upeat näkymät merelle, luoden kauniin taustan tapahtumalle. Tapahtumien järjestämisestä meille on tullut erityinen vahvuus, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee kaikkensa, jotta tapahtumasi onnistuu täydellisesti.

Yksityisyys on suuri vahvuutemme, sillä voit varata Wanhan Sataman tilat kokonaisuudessaan omaan käyttöösi. Tämä takaa sen, että voit nauttia tapahtumasta täysin yksityisyydessä, ilman häiriötekijöitä. Lisäksi tilat voidaan suunnitella ja räätälöidä juuri sinun tapahtumaasi sopivaksi, oli kyse sitten yritystapahtumasta, juhlista tai konferenssista.

Pikkujoulut Wanhan Sataman upeissa tiloissa

Jos etsit täydellistä paikkaa järjestää pikkujoulut, Wanha Satama on oikea valinta. Tarjoamme upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon, jotka suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi ja tilanteen mukaan. Meiltä saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella, joten sinun tarvitsee vain keskittyä nauttimaan tapahtumasta.

Wanha Satamaan on myös vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä, joten vieraiden ei tarvitse huolehtia liikenneruuhkista tai pysäköintiongelmista. Pikkujoulujen järjestäminen Wanhan Sataman upeissa tiloissa takaa unohtumattoman juhlan, jossa kaikki yksityiskohdat on huomioitu. Tule ja koe Wanhan Sataman ainutlaatuinen tunnelma, jossa historia ja nykypäivä kohtaavat.