Luksusta pikkujouluihin – Wanha Satama täyttää kaikki toiveet

Luksusta pikkujouluihin – Wanha Satama täyttää kaikki toiveet

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Laadukkaat tilat ja monipuolinen muunneltavuus

Wanha Satama tarjoaa upeat tilat pikkujoulujen järjestämiseen. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit luovat ainutlaatuisen tunnelman juhliin. Tiloista voidaan muokata juuri halutunlaisia kokonaisuuksia, oli kyseessä sitten pieni intiimi illanvietto tai suuri yritystapahtuma. Tilat soveltuvat erikokoisille ryhmille, aina 40 hengestä aina jopa 2000 hengen juhliin.

Wanhassa Satamassa tilojen muunneltavuus on avainasemassa. Tiloja voidaan jakaa eri osiin, luoden erilaisia tunnelmia ja käyttötarkoituksia. Pikkujouluihin voi halutessaan sisällyttää erilaisia ohjelmanumeroita tai esimerkiksi pelkästään ravintolapalvelun. Jokainen tapahtuma suunnitellaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, joten tilan käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Vaivaton järjestely ja yksityisyys

Wanha Satama haluaa tarjota asiakkailleen helpon ja vaivattoman tapahtumanjärjestelykokemuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit luottaa meidän hoitavan kaiken tarvittavan järjestelyistä tekniikkaan ja ohjelman suunnitteluun. Meillä on oma ammattitaitoinen tapahtumatuotanto, joka panostaa laatuun ja yksityiskohtiin. Näin voit keskittyä itse nauttimaan pikkujouluista ilman huolen häivää.

Yksi Wanhassa Satamassa järjestettävien tapahtumien iso vahvuus on yksityisyys. Tila voidaan varata kokonaisuudessaan, mikä tarkoittaa sitä, että sinun pikkujoulusi ovat vain sinun porukallesi. Voitte juhlia häiriöttä ja nauttia toistenne seurasta ilman, että tarvitsee huolehtia ulkopuolisista häiriötekijöistä. Wanha Satama tarjoaa täydellisen salaisen keitaan pikkujouluihin.