Yksityisyys ja laadukkaat ratkaisut tapahtumien järjestämiseen Wanhan Sataman tiloissa

Yksityisyys ja laadukkaat ratkaisut tapahtumien järjestämiseen Wanhan Sataman tiloissa

Tervetuloa Wanhaan Satamaan! Olemme tapahtumatilan ammattilaisia, jotka tarjoavat yksityisyyttä ja laadukkaita ratkaisuja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Wanha Satama on yli 120 vuotta vanha tiilimakasiini, joka tarjoaa upeat puitteet ja monipuoliset tilat erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien tarpeisiin.

Koko tilamme on suunniteltu esteettömäksi ja kaikki tilamme ovat samalla tasolla. Saapuminen Wanhaan Satamaan on vaivatonta julkisilla kulkuvälineillä, joten vieraidesi on helppo saapua paikalle. Tarjoamme myös avaimet käteen -periaatteella suunnitellut ohjelmat, tekniikan sekä tapahtumatuotannon ja ravintolapalvelun, jotta tilaisuutesi onnistuu varmasti.

Wanhalla Satamalla tila räätälöidään tarpeidesi mukaan

Olemme ylpeitä siitä, kuinka helposti pystymme muokkaamaan tilamme erilaisiin tapahtumiin. Voimme luoda lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka soveltuvat 40 – 2000 hengen tilaisuuksiin. Olipa kyseessä yritystapahtuma, seminaari, juhlat tai messut, meiltä saat tarvittavat tilat, tekniikan ja muut palvelut räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi.

Wanhassa Satamassa voit nauttia tilojemme isoista vahvuuksista, joista yksi on yksityisyys. Voit varata tilan itsellesi kokonaisuudessaan, jolloin sinulla on täysi hallinta tapahtumastasi. Tilamme tarjoavat puitteet kaikenkokoisille tapahtumille, ja voimme auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tilaisuutesi juuri niin kuin haluat.

Asiakas keskiössä – rakennamme tilaisuuden tarpeidesi mukaan

Olemme palvelemassa sinua! Wanhan Sataman tavoitteena on tarjota sinulle elämys, joka vastaa kaikkia tarpeitasi. Mietitään yhdessä, millainen tilaisuus haluat järjestää ja mitä tarvitset sen onnistumiseen. Voimme auttaa sinua valitsemaan sopivat tilat, suunnittelemaan ohjelman, hoitamaan tekniikan ja tarjoamaan herkulliset ravintolapalvelut. Sinä voit keskittyä tapahtumaasi, me huolehdimme lopusta.

Yksityisyys ja laadukkaat ratkaisut tapahtumien järjestämiseen ovat meidän ydinosaamistamme. Wanhan Sataman tiloissa voit toteuttaa tapahtumasi ammattitaidolla, helposti ja luotettavasti. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää – teemme yhteistyötä tarpeidesi mukaan!