Wanha Satama – avaimet käteen -periaatteella tapahtumien suunnittelu ja toteutus

Wanha Satama – avaimet käteen -periaatteella tapahtumien suunnittelu ja toteutus

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin.

Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Monipuoliset tilat eri tilaisuuksiin

Wanha Satama tarjoaa monipuoliset tilat eri tilaisuuksiin. Olipa kyseessä kokous, juhlatilaisuus, seminaari tai messut, tilat voidaan muokata täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Tilat ovat laajennettavissa ja skaalautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Voit siis järjestää tiloissamme pienemmänkin kokoontumisen tai ison messutapahtuman. Tilojen joustavuus ja muokattavuus mahdollistavat sen, että voimme tarjota juuri sinulle sopivat puitteet tapahtumallesi.

Tilojen esteettömyys ja hyvä saavutettavuus ovat myös iso etu. Wanhaan Satamaan on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat sijaitsevat samassa tasossa. Näin varmistetaan, että kaikki vieraat voivat osallistua tapahtumaan vaivattomasti.